Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



GČ Gornji grad: Predavanje i radionica "The Un-Examined Meal"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65705
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 13.08.2018. 10:05 
Naslov:  GČ Gornji grad: Predavanje i radionica "The Un-Examined Meal"
Od 17.08.2018. 19:30 do 18.08.2018. 19:29 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U petak, 17. kolovoza 2018. godine s početkom u 19:30 sati u Osijeku, GČ Gornji grad održat će se predavanje "The Un-Examined Meal". Te u subotu, 18. kolovoza 2018. godine na istoj lokaciji održat će se radionica s početkom u 10:00 sati.

Pobornici ste grassroots pokreta i preferirate s ljudima govoriti jedan na jedan? Zanima vas kako ono što jedete utječe na vas i svijet u cjelini? Poslušajmo što vam Victor Sjodin ima o tome reći!

Pod nazivom The un-examined meal / Neprovjereni obrok Victor Sjodin održati će javno predavanje o istraživanju kako ono što jedemo utječe na nas same i na svijet u kojem živimo. U ovom predavanju riječi će biti o evoluciji etike, patnji životinja, ljudskom zdravlju, sličnostima između ljudi i životinja, ljudskoj fiziologiji, brzoj hrani, okolišu i kako prijeći na više veganske hrane.

Za aktiviste, na radionici, govoriti će o moći koju aktivizam ima u spašavanju eksponencijalno više životinja, dijeljenju letaka, organiziranju „kocki”, držanju govora, dijeljenju video zapisa te savjetima i zamkama govorenja jedan na jedan sa zainteresiranima; naravno, uz pitanja i odgovore (ili grupnu raspravu!) na kraju.

Victor Sjodin dopredsjednik je međunarodne skupine za zagovaranje veganstva Vegan Outreach. Obišao je više od 700 gradova kako bi promicao veganstvo u mnogim zemljama i osobno je govorio ili podijelio priručnike o veganstvu u više od milijun primjeraka.

Želite li doživjeti renesansu svojih društvenih mreža? John Oberg onda je čovjek za vas!

John Oberg direktor je za nove medije u međunarodnoj organizaciji za zaštitu životinja sa sjedištem u SAD-u, The Humane League (THL). Prije dolaska u THL, John je obnašao funkciju direktora za komunikacije u Vegan Outreachu. Kao direktor za nove medije, John nadgleda prisutnost THL-a na društvenim medijima koji uključuju Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat, Tumblr, Pinterest, LinkedIn, YouTube i Reddit. U protekle dvije i pol godine, John je deseterostruko povećao broj pratitelja Facebooka i Instagrama THL-a.

Predavanje i radionica održati će se na engleskom jeziku. Ulaz: slobodan.

Zabilježi ove datume, upoznaj ove fenomenalne ljude, očekujemo te!



Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: