Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Mauro Nemčanin ušao u finale gimnastičkog prvenstva Europe za juniore

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 11.08.2018. 9:21 
Naslov:  Mauro Nemčanin ušao u finale gimnastičkog prvenstva Europe za juniore
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Kako smo već pisali, osječki gimnastičar Robert Seligman ušao je u četvrtak u finale konja s hvataljkama na Europskom prvenstvu u Glasgowu u kategoriji seniora. Uz njega, u finale „konjaša“ ušao je još jedan veteran, Filip Ude.

Ali, odlične vijesti za osječke gimnastičare tu ne staju. Naime, nakon iscrpljujućih cjelodnevnih kvalifikacija, Mauro Nemčanin, član Inova-Gim kluba iz Osijeka, ušao je u finale prvenstva za juniore.

U kvalifikacijama konja s hvataljkama jučer je nastupilo 130 gimnastičara, a Mauro je zauzeo sedmu poziciju.



Odradio sam vježbu 14.900 te dobio završnu ocjenu od 13.333 koja je bila dovoljna za prolazak u finale Europskog prvenstva. Jako sam zadovoljan i jedva čekam finale da pokažem što mogu i za što sam se spremao“, izjavio je mladi Mauro po završetku kvalifikacija.

Čestitke zaslužuje još jedan junior, Čakovčanin Marko Sambolec, koji je također izborio finale na osmom mjestu i s ocjenom 13.266. Odličan je bio i treći junior na konju s hvataljkama, Mateo Žugec, koji je svoj nastup na Europskom prvenstvu završio kao 11. Naš četvrti juniorski gimnastičar, Borna Matić na karikama, zauzeo je vrlo dobro 29. mjesto.

Finale konja s hvataljkama za juniore na rasporedu je u nedjelju od 11 sati. Prva osmorica kreću od nule i bore se za medalje.





Tekst: Osijek031.com
Foto Gimnastički klub "Inova-Gim" Osijek/Facebook


Propustili ste? Pročitajte i..
Ude i Seligman u finalu Europskog prvenstva!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: