Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Kuća nogometa u Osijeku bit će dovršena do kraja godine

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65427
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 02.08.2018. 20:12 
Naslov:  Kuća nogometa u Osijeku bit će dovršena do kraja godine
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Gradonačelnik Ivan Vrkić u pratnji Ante Vučemilovića Šimunovića, predsjednika županijskog nogometnog saveza, danas je obišao radove na izgradnji Kuće nogometa u Kupskoj ulici.

Podsjetimo, krajem prošle godine potpisan je ugovor u Gradskom poglavarstvu o izgradnji Kuće nogometa u vrijednosti od tri milijuna kuna, od čega je najveći dio osigurao Hrvatski nogometni savez - 2,5 milijuna, a ostatak Grad Osijek i Osječko-baranjska županija. Nova zgrada imat će oko 700 četvornih metara na tri etaže, a njome će upravljati Županijski nogometni savez. Na tih 700 m2 smjestit će se radni prostori kao i društveni sadržaji poput muzeja nogometa i svečane dvorane, a Nogometni savez OBŽ po prvi put u povijesti neće biti podstanar, već će imati suvremen i funkcionalan objekt.



Osijek prednjači u Hrvatskoj po izgradnji sportske infrastrukture. Mi stvaramo materijalne uvjete za razvoj sporta u Osijeku, a izgradnja Kuće nogometa samo je jedan u nizu takvih velikih projekata. Ako tome dodamo skoro otvorenje nadograđenog i obnovljenog Sokolskog doma, izgradnju grandioznog nogometnog kampa NK Osijeka, projekt novog teniskog kampa obitelji Vekić pa pribrojimo preuzimanje režijskih troškova i troškova organiziranog prijevoza članova osječkih sportskih klubova na natjecanja, dolazimo do zaista velikog iznosa koji se ulaže u sport“, poručio je tijekom obilaska gradonačelnik Vrkić.

Tome treba dodati i sredstva u iznosu od 2 milijuna kuna, koja će grad izdvojiti za sport mladih, najavio je Vrkić dodajući kako su ulaganja u sport i kulturu jedan od preduvjeta za razvoj grada, veću zapošljivost i ostanak djece i mladih u Osijeku.
Iako radovi napreduju u nešto otežanim uvjetima, projektant i izvoditelji obećali su kako će biti dovršeni prema planu, do kraja ove godine.





Tekst: Osijek031.com
Foto: Osijek.hr


Propustili ste? Pročitajte..
Potpisan ugovor za izvođenje radova na objektu "Kuće nogometa"
Kuća nogometa u Osijeku bit će izgrađena do ljeta

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
akoide
Offline
Ukupno postova: 840
Spol: Muško Muško
Post Postano: 07.08.2018. 22:57 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Eee da toliko ulažemo u znanost i Japanci bi dolazili da pogledaju to čudo. Šutanje lopte očito ima poseban status u nas, nešto kao religija.
Zamislite recimo da se umjesto navedene gradi kuća badmintona. Bio bi to predmet opće sprdnje i negodovanja.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: