Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Dokkica napokon dobila svoju "kućicu" u Keršiki

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65647
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 02.08.2018. 12:03 
Naslov:  Dokkica napokon dobila svoju "kućicu" u Keršiki
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Svečano otvoren novi dom udruge Dokkica u Keršovanijevoj ulici


Dječja osječka kreativna kućica, poznatija kao Dokkica, ovih se dana preselila na novu adresu, u Ulicu Otokara Keršovanija 4.

Riječ je o velikoj kući gdje je osječki Centar za mir godinama imao svoj ured, kao i tvrtka Inchoo. Kuća ima i veliko dvorište koje će djelatnicima i korisnicima (djeci) pružiti brojne nove mogućnosti za provedbu programa, projekata i aktivnosti Dokkice te omogućiti razvoj novih usluga u zajednici.



Udruga je trenutno u fazi opremanja novog prostora te im je svaka pomoć u tom pogledu dobrodošla. A udruga će sa svojim aktivnostima u novom prostoru započeti od rujna.

Novi prostor, nova energija, novi projekti ali ista ekipa. Pozdrav iz Keršovanijeve!“, napisali su iz Dokkice na svojoj Facebook stranici. I mi ispred portala Osijek031 čestitamo im na tome što su nakon puno godina, uspješnih projekata i programa, konačno dobili svoju „kućicu“.





Tekst: Osijek031.com
Foto: Dokkica/Facebook

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: