Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



[VIDEO] Pogledajte zanimljiv video spot o ovogodišnjoj akciji Hrvatska volontira

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65676
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 01.08.2018. 9:21 
Naslov:  [VIDEO] Pogledajte zanimljiv video spot o ovogodišnjoj akciji Hrvatska volontira
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Kako smo već pisali, Hrvatski centar za razvoj volonterstva proveo je osmu godinu zaredom javnu manifestaciju Hrvatska volontira sa željom da ukažu na značaj volontiranja za razvoj suvremenog društva.

Manifestaciju Hrvatska volontira 2018. Hrvatski centar za razvoj volonterstva organizirao je u suradnji s četiri regionalna volonterska centra (Volonterskim centrom Zagreb, Volonterskim centrom Osijek, Udrugom „MI“ – Volonterskim centrom Split i Udrugom SMART - Volonterskim centrom Rijeka) te lokalnim volonterskim centrima.

Ovogodišnja manifestacija održana je od 21. do 26. svibnja pod sloganom „Volontiramo! – zajedno gradimo bolju i snažniju zajednicu“ te je okupila 181 organizatora volontiranja koji su u 70 gradova i općina proveli 288 volonterskih aktivnosti kako bi svojim doprinosom potakli izgradnju sretnije i bolje zajednice. Ukupno 4.218 volontera poklonilo je 22.226,5 volonterskih sati svojim zajednicama.

Istočnu Hrvatsku ove su godine predstavljale 24 udruge i organizacije sa 747 volontera koji su poklonili 3.871,5 volonterskih sati. Veliki obol ovogodišnjoj manifestaciji dalo je i osam organizacija s područja grada Osijeka - Udruga Breza, Volonterski centar Osijek, Udruga 9 života, Udruga Pobjede, Udruga za podršku žrtvama i svjedocima, Tehnička škola i prirodoslovna gimnazija Ruđera Boškovića, Udruga gluho-slijepih osoba i Proni centar – koje su pridonijele s 11 aktivnosti, 256 volontera i 763 volonterska sata.

Hrvatski centar za razvoj volonterstva po završetku ove hvalevrijedne manifestacije objavio je zanimljiv i informativan video spot o njezinoj provedbi kojega možete pogledati dolje u tekstu.








Tekst: Osijek031.com
Foto: Screenshot video


Propustili ste? Pročitajte..
Hrvatska volontira 2018.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: