Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Navijač Glasgow Rangersa ozlijedio maloljetnog Osječanina u središtu grada

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65738
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 26.07.2018. 13:02 
Naslov:  Navijač Glasgow Rangersa ozlijedio maloljetnog Osječanina u središtu grada
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Navijači škotskog kluba Glasgow Rangers, koji večeras igra utakmicu 2. pretkola Europske lige protiv NK Osijeka, sinoć su izazvali incident u samom središtu Osijeka.

Kako nam je potvrdio glasnogovornik PU osječko-baranjske Dario Premec, policija je sinoć oko 23 sata dobila dojavu da veća skupina mladića pravi buku u Županijskoj ulici ispred caffe bara Gold.

Dolaskom na mjesto događaja, policijska jedinica zatekla je 15-20 osoba, uglavnom navijača Glasgow Rangersa. U jednom trenutku nepoznata osoba bacila je zapaljenu baklju što je uzrokovalo paniku i bježanje navijača i drugih gostiju na suprotnu stranu ulice, prema hotelu Waldinger. Osobe koje su bacile baklju pobjegle su s mjesta događaja, a u kafiću ispred kojeg se to događalo zabilježena je manja materijalna šteta.

Tijekom tog meteža jedan gostujući navijač zaustavio je maloljetnika iz Osijeka koji se kretao Županijskom ulicom te ga je udario. Maloljetnik je zadobio lakše tjelesne ozljede, a počinitelj je uhićen i bit će priveden sucu za prekršaje.

Krasna uvertira za večerašnju utakmicu, nema što...





Tekst: Osijek031.com
Foto: Čitatelj

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: