Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Tvrđa: Navijačko okupljanje: Bijelo-plava zona

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65447
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 26.07.2018. 8:46 
Naslov:  Tvrđa: Navijačko okupljanje: Bijelo-plava zona
26.07.2018. 16:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

I navijači se, baš kao i igrači Osijeka, nestrpljivo pripremaju za ogled sa Škotima. U suradnji s Kohortom ovaj puta će biti organizirana prigodna Bijelo-plava zona u drevnoj Tvrđi, na tamošnjem Trgu Svetoga trojstva kako bi se stvorila što bolja atmosfera uoči početka susreta.

Zamišljeno je da okupljanje u četvrtak počne već u 16 sati, a vlasnici kafića koji imaju lokale na spomenutoj lokaciji odlučili su za ovu prigodu istaknuti akcijske cijene piva, što je svakako dobra vijest za Kohortaše i ostale navijače.

Karusel prema stadionu
Nogometni klub Osijek će postaviti svoj promidžbeno-prodajni štand, baš kao i Udruga građana Kohorta, tako da će se moći kupiti i klupski suveniri i rekviziti, kao i navijački artikli.

Kao i uoči prijašnjih značajnih europskih nastupa naše momčadi, bit će i ovaj puta organiziran popularni korteo navijača koji će pješice krenuti od Tvrđe, Trpimirovom ulicom, prema Gradskom vrtu. Pritom neće štedjeti glasnice i dlanove da bi putem stvorili što bolje ozračje za ovaj susret koji počinje u 20,45 sati.



Pročitajte i..
Gradski vrt: NK Osijek - Rangers FC

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: