Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Caffe bar Peppermint: "Srca za djecu" - humanitarni događaj

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65644
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 25.07.2018. 10:59 
Naslov:  Caffe bar Peppermint: "Srca za djecu" - humanitarni događaj
12.08.2018. 18:30
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Srca za djecu“ humanitarni je događaj koji organiziraju strani studenti koji volontiraju u organizaciji AIESEC u Osijeku. Oni surađuju s Centrom za nestalu i zlostavljanu djecu te udrugom Breza i upravo ti centri pružaju zaštitu i podršku djecu i mladima, posebice onima koji su seksualno iskorištavani i zlostavljani. Sama svrha ovoga događaja je prikupiti novce za potrebitu djecu iz tih centara kako bismo im uljepšali živote!

Petero mladih volontera koji organiziraju događaj dolaze iz različitih zemalja kao što su Kanada, Italija, Španjolska, Nizozemska i Švicarska. Njihov je zadatak organizirati i promovirati taj humanitarni događaj čiji će posjetitelji imati priliku otvoriti svoja srca za one kojima je to najpotrebnije! Sam je događaj zabavnog karaktera te uključuje razne aktivnosti kao što su glazbeni bingo, tihe aukcije, ples i mnoge druge, a namijenjen je i za one najmlađe.

Karte možete rezervirati online (eventbrite.com/e/srca-za-djecu-tickets- 48367028083?aff=affiliate1) i donirati 10 kn ili više te tako doprinijeti ovoj dobrotvornoj akciji, ali i osvojiti razne nagrade! Događaj će se održati u caffe baru Peppermint gdje također možete kupiti svoje ulaznice kojima automatski sudjelujete u nagradnom izvlačenju.

Svi prikupljeni prihodi odlaze djeci koja provode vrijeme u spomenutim organizacijama i upravo vi svojim doprinosom možete ostvariti pozitivan utjecaj na njih te im pomoći da odrastu u što boljim uvjetima!

Kao što je Nelson Mandela rekao: “Ne može se postići iskrenija slika o nekom društvu od načina na koji tretiraju djecu.“ Stoga sudjelujte u ovom humanitarnom događaju, otvorite svoja srca za djecu i pokažite kakvo smo društvo! Vidimo se 12. kolovoza 2018. u caffe baru Peppermint, Vrt Jagode Truhelke 3, 31000, Osijek. Početak je u 18:30 sati.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: