Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Danas kreće pretprodaja ulaznica za utakmicu NK Osijek - Rangers FC

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 23.07.2018. 11:54 
Naslov:  Danas kreće pretprodaja ulaznica za utakmicu NK Osijek - Rangers FC
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Redovita prodaja ulaznica za prvi susret drugog kvalifikacijskog kruga Europske lige između Osijeka i Rangersa FC počinje danas, 23. srpnja. Prodajna su mjesta ponovno blagajne ispred dvorane Gradski vrt u vremenu od 12 do 18 sati.

Na dan utakmice, u četvrtak, 26. srpnja, ulaznice će se prodavati i na stadionskim blagajnama Istok počevši od 12 sati, pa sve do početka susreta (20,45). Za razliku od dvoboja s Petrocubom, ovaj puta će biti otvorena i velika zapadna tribina.

Godišnja ulaznica je najpovoljnija kupnja
Ulaznice je moguće kupiti i u poslovnici „Kompas“ na Šetalištu kardinala F. Šepera 8F, kao i putem online sustava ulaznice.hr uz napomenu da takav način kupovine ne omogućava korištenje popusta za članove Bijelo-plavog kluba. Takvu ulaznicu samostalno printate, a više detalja možete pronaći na online kupovina.

Ponovit ćemo, dakle, da je svim članovima Bijelo-plavog kluba i za pojedinačne ulaznice osigurano 50 posto popusta. No, svakako je najisplativija kupnja godišnjih ulaznica za cijelu sezonu jer donosi značajne popuste od minimalno 30 posto.

Opet veliko ime u Gradskom vrtu
Za susret NK Osijek - Rangers FC cijena pojedinačne karte za tribinu Istok stoji 200 kuna, a oni s članskom iskaznicom plaćaju pola toga iznosa. Zapad gore stoji 240 (za članove 120), a Zapad dolje 280 (140), Sjever i Jug po 200 (100), Loža 400 (200), Loža Mile Dumančić 800 (400), VIP 1.400 (700), a djeca do 15 godina plaćaju 80 kuna (odnosno 40, ako su članovi).

Nakon PSV-a prošle sezone, sada opet imamo jedno veliko ime u Gradskom vrtu, klub s takvom tradicijom i s toliko osvojenih trofeja dolazi nam u Osijek sa svojim brojnim navijačima koji ga posvuda prate. Očekujemo da će u četvrtak biti pravi spektakl, ono što i naši igrači i navijači uvijek posebno vole i čekaju. Prilika je da napunimo tribine, siguran sam da će ljubitelji nogometa, posebice svi oni koji vole Bijelo-plave, doći na utakmicu i dati veliku potporu našoj momčadi. Već je puno onih koji su kupili godišnje ulaznice, naša je preporuka i svima ostalima da to učine jer je to definitivno najbolji potez i ovoga ljeta, ističe glavni klupski direktor Igor Galić.





Tekst: NK Osijek

Najava: Gradski vrt: NK Osijek - Rangers FC

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Daystrom
Offline
Ukupno postova: 49
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 23.07.2018. 12:45 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Nisu normalni!! Cijene su kao da se igra Liga prvaka. Ako su sada toliko visoke ulaznice, kakve će biti kad bude gotov novi stadion?!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
pirko
Offline
Ukupno postova: 115
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 23.07.2018. 13:42 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

S obzirom da ni jedni ni drugi ne igraju gledljiv nogomet, previše je i 50 kuna.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
modri
Offline
Ukupno postova: 127
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 25.07.2018. 7:57 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

polakomili su se u klubu sa ovim cijenama uskoro slijedi otrežnjenje u smislu polupraznog stadiona pa da dolazi real madrid ne bih dao 200 kuna sramota

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: