Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



In da Sofa @Watergate – the story continues

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 19.07.2018. 8:41 
Naslov:  In da Sofa @Watergate – the story continues
Od 20.07.2018. 18:00 do 21.07.2018. 17:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

[FOTO] U duhu stare Tvrđe - In Da Sofa druženje


Nakon što smo prezentirali novu lokaciju održavanja In Da Sofa događaja, ovog vikenda ćemo ju učiniti još posebnijom. Duh stare Tvrđe najbolje moguće se uklopio u našu viziju te je odlično posložio kockice koje su poslužile kao idealni plesni podij svakome tko je htio pokazati svoje umijeće.

U petak i subotu, 20. i 21. srpnja 2018. od 18 do 02 sata, kod Vodenih vrata, nastavljamo Watergate priču s novim plesnim aferama koje će puniti naše galerije kojima je cilj da proputuju virtualnim svijetom i pokažu iskrene osmijehe na vašim licima.

Rezervirajte datume, pripremite košuljice i mini suknje kao Tajči, Startasice ili neke druge plesne patike, napravite svatovske frizure s loknama ili punđama, testirajte najbolju šminku i uputite se kod Vodenih vrata. Spremni smo još jednom učiniti sve zabavljenima, opuštenima i mamurnima.

Vaša omiljena kreativna agencija i njezin tim odlučio je da i ova Sofica bude za sve, stoga se ulaz ne naplaćuje! Generirajmo pozitivne stvari nakon euforije koja je iza nas i nastavimo širenje dobrog osjećaja, ljubavi i zabave! Vidimo se ovog vikenda na plesnoj aferi kod Watergatea!

Petak, 20. srpnja 2018.
DJ DEEJAY MILLY,
Kad vas budu pitali gdje ste u petak bili, odgovor neka bude kod Watergatea gdje nas je rasplesao deejay Milly. Ono što je nekome zrak, Millyu je glazba, ono što je nekome ekspres lonac za grah ili kukuruze, Millyu su mikser i kontroler jer čovjek stvarno zna skuhati najbolju plesnu glazbu za sve koji su spremni svoje tijelo prepustiti njegovim začinskim bitovima. U petak opet ganjamo zvijezde i plasiramo "duge" na Mjesec gdje šaljemo pozitivnu sliku našeg grada. Samo ples i ljubav je u gradu!



DJ UMBO
Funker stare škole u relativno mladom tijelu spremio je perverzno dobar set od kojeg će i kockice barokne Tvrđe poželjeti biti plesna skupina Isaaca Hayesa. No, pošto kockice ne znaju korake, a mr. Hayes ostaje u svemiru i čeka naše vibracije, budite Umbovi plesači i plesačice, pratitelji zadanog ritma i širitelji ogromnih osmjeha izazvanih od strane ambijenta, dobre energije i još bolje glazbe koja će u petak dominirati kao Vida na dočeku nogometaša. Obucite te frakove i zavežite steznike jer bal kod Watergatea se ne propušta. Samo ples i ljubav.



Subota, 21. srpnja 2018.

DJ OLIVER
Mladi nećak Olivera Mandića, Olivera Mlakara i S'Olivera, osječki Oliver sa zagrebačkom adresom i profinjenim ukusom za glazbu ove subote dolazi u grad i red je da mu priredimo pravu plesnu aferu. Nemojte čekati zadnji tren da odlučite što ćete obući, pogledajte na vrijeme cijelu sezonu Šoping kraljice i budite dostojni kruna koje ćete staviti na glavu kada odlučite krenuti u pohod za osvajanje subote.



Za više info pratite FB event: „In da Sofa @Watergate / 20. i 21.7


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: