Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Volonterski centar Osijek: Informativna radionica "EVS Volonterske priče"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65430
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 13.07.2018. 12:42 
Naslov:  Volonterski centar Osijek: Informativna radionica "EVS Volonterske priče"
18.07.2018. 10:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Želiš li unaprijediti svoje vještine i znanje, a pritom i ostvariti pozitivan utjecaj u zajednici? Želiš li osjetiti vjetar u kosi, zaraditi džeparac, okusiti drugu kuhinju i iskusiti druge običaje? Možeš li biti promjena koju želiš vidjeti?

Ako si dao/la potvrdan odgovor na prethodna pitanja, onda je ova radionica upravo za tebe!

Informativna radionica EVS Volonterske priče, koju provodi PRONI Centar/Regionalni info-centar za mlade Osijek, kao Eurodesk multiplikator, održat će se u suradnji s Volonterskim centrom Osijek, akreditiranom organizacijom Europske volonterske službe (EVS) u srijedu 18. srpnja 2017., u Osijeku, Stjepana Radića 16 s početkom u 10 sati.

Ova neformalna radionica je namijenjena mladima od 18 do 30 godina, koji žele saznati više o Europskoj volonterskoj službi (EVS-u), što je to, kako iskoristiti ovu mogućnost i gdje se i na koji način prijaviti. Također, mladi će iz prve ruke čuti iskustvo svojih vršnjakinja, EVS volonterki Roxane Mihaele Barb i Debbie Van Kerckem; zašto su se odlučile na sudjelovanje, njihovo EVS iskustvo, volonterske aktivnosti koje provode, ali i kako provode slobodno vrijeme (nova prijateljstva, druženja, putovanja), što im osobno znači sudjelovanje u EVS-u.

Volontirati možeš i ti, otići u Europu ali i vratiti se kući!


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: