Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Ukop nabavio novi stroj, gradi se novi kolumbarij

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65436
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 13.07.2018. 8:24 
Naslov:  Ukop nabavio novi stroj, gradi se novi kolumbarij
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Osječka tvrtka Ukop d.o.o. ima novi radni stroj koji će uvelike olakšati obavljanje poslova na grobljima.

Riječ je o tzv. kombinirki koja će raditi sve ukope i iskope te pripremu za izgradnju grobnica, staza, vodovodnih priključaka te ostale infrastrukture i čišćenje snijega. Stroj je vrijedan 620.000 kuna, a jučer su ga predstavili zamjenik gradonačelnika Boris Piližota i direktor Ukopa Hrvoje Ostrički.

U skladu s potrebama i zahtjevima građana, Ukop je krenuo u izgradnju 24 grobnice na Centralnom te 16 grobnica na Donjogradskom groblju. U tijeku je i izgradnja novog i većeg kolumbarija koji će imati 36 kazeta. U svaku kazetu će stati šest urni za razliku od prethodnih u koje su stale četiri. Izgradnjom novog kolumbarija cijena po urni bit će povoljnija za građane.

Ostrički je istaknuo još jedan velik iskorak u dosadašnjem poslovanju, a to je otvaranje dviju cvjećarnica koje se nalaze u sklopu groblja Sv. Ane i Centralnog groblja u kojima Ukop nudi velik broj proizvoda korisnicima.

Zamjenik gradonačelnika Piližota istaknuo je da Grad podupire napore Ukopa usmjerene podizanju standarda, razine i kvalitete usluga prema našim sugrađanima i unapređenje poslovanja kroz nove proizvode i usluge poput već spomenutih cvjećarnica te kroz nabavu novih strojeva i opreme.

Od ostalih novosti, Ukop je prijavio Europskom projektu IPA INTERREG Srbija - Hrvatska projekt obnove infrastrukture na Aninom groblju te energetske obnove zgrade na Centralnom groblju, a odgovor kako su prošli na natječaju doznat će u ožujku sljedeće godine.





Tekst: Osijek031.com
Foto: Osijek.hr

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
akoide
Offline
Ukupno postova: 840
Spol: Muško Muško
Post Postano: 13.07.2018. 10:49 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Njihov posao je jedini siguran. Dok bude ljudi bit će i sprovoda.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: