Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



In Da Sofa @ "Watergate"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 13.07.2018. 10:32 
Naslov:  In Da Sofa @ "Watergate"
14.07.2018. 18:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Nakon odličnih uspjeha naših nogometaša, red je da i Kreativna agencija Adverta nastavi s odličnim vijestima! Ove subote, 14. srpnja 2018., kod Vodenih vrata u Tvrđi, u sklopu Večeri vina & umjetnosti održat će se In Da Sofa, omiljena manifestacija svih generacija koja će tradicionalno nastaviti sa širenjem pozitivnih, dobrih i sretnih vibracija.

S početkom u 18.00 sati moći ćete uživati u milim zvucima koje će proizvoditi tandem Omke & Kema, koji će vam kao i jednako poznati tandem Modrić – Rakitić, povezati emocije i gurnuti u priliku vaše noge da ostave dobar trag na stoljetnoj kamenoj cesti osječke Tvrđe.

Priča In Da Sofa @"Watergate" nastavlja se i sljedećeg vikenda, 20. i 21. srpnja, a ove subote se dođite upoznati s terenom kako bi znali koju plesnu taktiku koristiti i gdje pronaći rupe u oblacima kroz koje će vaše dobre misli otići u svemir. Očekujte čaroliju Indigo wedding & event design uređenja, a nošeni odličnim vinima dopustite si da ta čarolija bude vaša vodilja kroz zvjezdanu osječku noć.

Omke
Tko još nije bio na zabavi gdje dirigira mr. Omke, onda za sebe ne može reći da je bio na zabavi. Čovjek koji je gradu darovao hrpu dobrog zvuka, dobrih vibracija i tisuće tona plesa i nakon gotovo tri desetljeća i dalje je svjež i može napraviti šou gdje god su ljudi spremni opustiti se. Stoga, dobro se razgibajte, stavite pojase doktora Levina i ostala pomagala za bolju savitljivost tijela te budite Kevin Bacon ili Lori Singer, kakvog god roda se u tom trenutku budete osjećali. Stvorimo najbolju plesnu aferu kod osječkog Watergatea i vrućim stopalima pogazimo svaku negativu. Samo ples, možda poslije i neki ses!

Kema
Službeni diskodžokej kreativnog tima In da sofe, mladić koji se svojim glazbenim znanjem probijao po ulicama Vatrogasnog kao Gabriel Jesus nogometnim vještinama po brazilskim favelama, Kemica igra sve pozicije i garancija je dobre zabave. Još kao tinejdžer osvojio je srca starih partijanera koji su u njemu prepoznali talent i osigurali transfer u najbolje klubove regije gdje je svojim nastupim redovno tjerao publiku da pomete pod najboljim plesnim pokretima kakve ne možete vidjeti ni na bundesligaškim Love paradama. Dozvolite mu da vas vodi kroz noć i prepustite se basu koji će vas poticati da cupkate kao naši političari koji ulijeću nogometašima u svlačionice. Uz Kemicu, samo jako i samo plesno.

Vidimo se u subotu na Večeri vina & umjetnosti i na In Da Sofi koja će trajati do 2 sata in da morning, a upad je bespla!

Za više info pratite FB event: „In Da Sofa @Watergate, Tvrđa


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: