Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Copacabana: Besplatni dermatološki pregled - "Sunce se nosi bezbrižno"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 12.07.2018. 17:59 
Naslov:  Copacabana: Besplatni dermatološki pregled - "Sunce se nosi bezbrižno"
15.07.2018. 10:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U nedjelju, 15. srpnja 2018., u Osijeku će se održati besplatni dermatološki pregled koji dm organizira u sklopu inicijative "Sunce se nosi bezbrižno" s ciljem prevencije bolesti kože te edukacije o zaštiti od UV zračenja. Besplatni pregled održat će se na kupalištu Copacabana između 10 i 12 sati, a kako bi potaknuo najmlađe na razvoj zdravih navika, dm će organizirati i zabavne radionice na kojima će djeca učiti o važnosti sigurne igre na suncu.

U Osijeku će madeže i promjene na koži pregledavati dr. med. Andrea Krnić te će svim zainteresiranim posjetiteljima biti na raspolaganju za pitanja i stručne savjete.

Tijekom osam godina inicijative u sklopu koje dm organizira besplatne preglede pregledano je više od 9.200 građana. Samo prošle godine dm-ovim besplatnim pregledima pristupilo je 1.830 građana, a na daljnje liječenje i praćenje upućeno je 166 pregledanih građana i to zbog atipičnih madeža, karcinoma kože te melanoma.

Nakon što su pregledali i savjetovali više od 1.800 ljudi, dermatolozi Hrvatskog dermatvenerološkog društva zaključili su kako većina ljudi dobro zna kako i zašto se zaštititi od sunca, ali jako malo njih to znanje primjenjuje.

Stoga pristupite besplatnom dermatološkom pregledu na kupalištu Copacabana, saznajte detalje o rizicima izlaganja UV zračenju te kako se najbolje zaštititi od negativnih posljedica izlaganja suncu.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: