Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Vozila Slavonikom u suprotnom smjeru pod utjecajem alkohola

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 12.07.2018. 11:52 
Naslov:  Vozila Slavonikom u suprotnom smjeru pod utjecajem alkohola
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Nakon što se hrvatska reprezentacija sinoć plasirala u finale Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, cijelom zemljom zavladala je euforija koja se ogledala, između ostalog, i u velikoj potrošnji alkoholnih napitaka.

No, unatoč rekordnoj prodaji osvježavajućih napitaka sa i bez alkohola, iz PU osječko-baranjske su nam dojavili kako je noć protekla mirno i bez dojava o prometnim nesrećama. Naime, u razdoblju od 20 sati sinoć do jutros policijskoj upravi nije prijavljena niti jedna prometna nesreća.

Ipak, neki nisu mogli odoljeti da nakon obilne toksikacije alkoholom ne sjednu za volan svog limenog ljubimca pa je tako jutros, u 02:15 sati na autocesti A5 (Slavonika), 35-godišnja hrvatska državljanka uhvaćena kako upravlja osobnim automobilom iz smjera Sredanaca u smjeru Svilaja, kolničkom trakom namijenjenom za promet vozila iz suprotnog smjera, odnosno u suprotnom ili zabranjenom smjeru.

Vozačica je alkotestirana te joj je utvrđena prisutnost alkohola u krvi od 2,09 g/kg i smještena je u posebne prostorije do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Iz PU nam nisu mogli potvrditi je li ovaj čin posljedica pretjerane radosti zbog gledanja nogometne utakmice, ali prava je sreća što ovakva neopreznost nije dovela do ozbiljnijih posljedica.





Tekst: Osijek031.com
Foto: Ilustracija

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: