Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Polufinalna utakmica Hrvatske i Engleske ipak će se gledati u Tvrđi

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 10.07.2018. 10:27 
Naslov:  Polufinalna utakmica Hrvatske i Engleske ipak će se gledati u Tvrđi
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Nakon što je hrvatska repka, na iznenađenje mnogih, nakon dva ruleta jedanaesteraca izborila ulazak u polufinale Svjetskog prvenstva u Rusiji, cijelu zemlju zahvatila je neviđena euforija, pa ni Osijek nije iznimka.

Najveće ludilo tijekom svakog nastupa hrvatske reprezentacije događa se u staroj osječkoj jezgri Tvrđi gdje ugostiteljski objekti na Trgu Svetog Trojstva organiziraju zajedničko gledanje svih utakmica na velikom video zidu.

Jučer se pojavila inicijativa Osječkog ljeta mladih preko njihove službene Facebook stranice kojom su zatražili da se gledanje polufinalne utakmice premjesti iz Tvrđe na glavni osječki trg, Trg Ante Starčevića. Iz gradske uprave smo tim povodom dobili pojašnjenje kako će Grad izdati dozvolu za gledanje utakmice na glavnom trgu ukoliko do toga dođe.

Međutim, čini se kako od toga neće biti ništa. Iz Grada su nam rekli kako će gledanje polufinalne utakmice ostati u Tvrđi, a gdje će se gledati utakmica za treće mjesto ili naslov svjetskog prvaka još je otvoreno.

Osijek je jedan od rijetkih velikih gradova u Hrvatskoj gdje gledanje utakmica nije organizirano na glavnom trgu, pa je namjera organizatora ove inicijative sigurno bila oživjeti centar grada. No, reakcije na inicijativu bile su oprečne: nekima se ideja premještanja sviđa, dok drugi tvrde kako je ugođaj u Tvrđi savršen te ga ne treba mijenjati.

A za one koji utakmicu generacije planiraju gledati od kuće i opskrbiti se svim neophodnim potrepštinama, važna obavijest: sutra će trgovački centri Konzum i Interspar raditi skraćeno, točnije do 19.30 sati, dok će Emmezeta raditi do 19 sati. Razlog skraćenom radnom vremenu je, naravno, omogućiti djelatnicima da gledaju utakmicu zajedno sa svojim obiteljima.





Tekst i foto: Osijek031.com

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: