Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Braća Lončarić po sedmi put osvojili naslov prvaka Hrvatske

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 09.07.2018. 10:15 
Naslov:  Braća Lončarić po sedmi put osvojili naslov prvaka Hrvatske
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ovog vikenda na zagrebačkom jezeru Jarun održano je 28. prvenstvo Hrvatske u veslanju.

Među onima koji su imali najviše razloga za slavlje su braća Anton i Patrik Lončarić iz Veslačkog kluba Iktus koji su ponovno potvrdili dominaciju u disciplini dvojac bez kormilara. Svoju su dionicu odveslali za 6:55 minuta, što je za 10 sekundi bolje od najbližih pratitelja. Ova pobjeda označava njihov sedmi naslov prvaka u dublu ili dvojcu zaredom.

Podsjetimo, braća Lončarić su i aktualni svjetski juniorski prvaci koji su zlato osvojili prošle godine u Litvi, a od ove godine su i europski juniorski prvaci osvojivši zlatno odličje u francuskom Gravelinesu.

Anton i Patrik trenutno se pripremaju za nadolazeće Svjetsko prvenstvo gdje će braniti svoje zlato. Uspiju li postati dvostruki svjetski prvaci, braća Lončarić će ispisati novu stranicu povijesti ovog sporta jer to nikome do sada nije pošlo za rukom.

Nažalost, zbirka juniorskih medalja uskoro će se prekinuti, Naime, od sljedeće godine braća Lončarić natjecat će se u seniorskoj kategoriji, no obzirom na superiornost koju su do sada iskazivali u svojoj disciplini, uopće ne dvojimo da će i kao seniori nastaviti seriju velikih uspjeha.





Tekst: Osijek031.com
Foto: Davor Lončarić/Facebook

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: