Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Visit Slavonia, Share Slavonia - Svjetski blogeri i influenceri u Slavoniji i Baranji

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65429
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 06.07.2018. 15:00 
Naslov:  Visit Slavonia, Share Slavonia - Svjetski blogeri i influenceri u Slavoniji i Baranji
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Hrvatska turistička zajednica kreirala je posebni promotivni projekt „Visit Slavonia, Share Slavonia“ fokusiran na blogove i društvene mreže pa će tako Slavoniju, njezina najljepša turistička odredišta, običaje i delicije od 6. do 10. srpnja doživjeti poznati svjetski blogeri i influenceri .

Cjelokupni program kreiran je prema doživljajima iz EpicWeek kampanje u sklopu koje je HTZ fanovima na društvenim mrežama predstavio Hrvatsku kao destinaciju u kojoj svatko može pronaći nešto za sebe pritom komunicirajući čak 218 aktivnosti koje se mogu doživjeti u hrvatskim odredištima. Također, putovanje i boravak blogera u Slavoniji bit će uživo emitiran i na društvenim mrežama na kojima je HTZ aktivan. Procjenjujuće se da će objave blogera iz Slavonije na dnevnoj bazi vidjeti više od milijun fanova.

Program uključuje posjet Osijeku gdje će sudionici, između ostaloga, kušati osječko pivo, razgledati Stari grad i poznatu osječku plažu „Kopakabanu“, iskusiti vožnju kočijom te okusiti ono najbolje od lokalne gastronomije. Obići će također i Kopački rit gdje će doživjeti vožnju kanuima te imati jedinstvene prilike za fotografiranje flore i faune. Tijekom boravka će igrati i golf, sudjelovati u prezentacijama Baranje. Gosti će posjetiti i Đakovo u vrijeme održavanja Đakovačkih vezova, a te Ergelu. U program su uključeni Vukovar i Vinkovci, odnosno poznati turistički lokaliteti s područja navedenih gradova.



U projektu sudjeluju blogeri:
Ellie Dyduch iz Poljske ( elliedyduch.com ) – rođena u Poljskoj, ali živi u Londonu (UK). Njena stranica ostvaruje više od 200.000 impresija samo na tjednoj bazi. Vrlo je popularna i na Instagramu (@dy_ellie) te se aktivno bavi i fotografijom. Rijetko se zadržava na jednom mjestu obzirom da su putovanja i otkrivanje novih destinacija i kultura njezina strast.

Ida Josefin Eriksson iz Švedske ( adarasblogazine.com ) – njezin blog je aktivan od 2011. godine te ostvaruje više od 45.000 posjetitelja, a veliku popraćenost bilježi i na društvenim mrežama. Blog je prije svega posvećen putovanjima i lifestyle segmentu, a vodi ga zajedno sa suprugom Simonom Erikssonom. Bijeg od uobičajenih stvari im je u fokusu prilikom realizacije putovanja i obrade modnih tema, ali i prilikom pisanja članaka u sklopu kojih svojim čitateljima žele približiti nestvarna iskustva i doživljaje.

Wojciech Tyluś iz Poljske ( crolove.pl ) – zajedno sa suprugom uređuje blog u potpunosti posvećen Hrvatskoj te na tjednoj bazi ostvaruje više od 150.000 posjeta. Riječ je o najboljem poljskom blogu posvećenom Hrvatskoj što potvrđuje i osvajanje Zlatne penkale Grand prix 2015. godine. Osim na blogu, imaju i velik broj fanova na društvenim mrežama kojima je u svakom trenutku prezentirati ono najbolje od Hrvatske koju smatra svojim drugim domom, a možda i budućom stalnom adresom.

Ewa Chojnowska iz Poljske (szpilkiwplecaku.pl ) – blogerica koja je zaljubljena u putovanja, modu, a ujedno radi i kao turistički vodič. Njen blog je vrlo čitan, a karakteriziraju ga atraktivne fotografije koje jamče dodatnu veliku vidljivost.

Jessica Henze iz Njemačke (Instagram profil Mavieestbelle_jessi) – Jessica je poznata njemačka influencerica. Njene objave ostvaruju više od 250.000 pogleda i pregleda na tjednoj bazi, a na Instagramu ju prati više od 127.000 fanova.

Fanny Csajkowski iz Njemačke ( lesberlinettes.com ) – blogerica koja je vrhunska poznavateljica i ljubiteljica eno-gastronomije, a obrađuje i teme iz domene prirode, plaža i putovanja općenito. Njezini profili na društvenim mrežama i blog objave ostvaruju više od pola milijuna posjeta.

Pim Nicolaas Cornelis Bouman iz Belgije/Nizozemske ( blvd.nl & misterdaily.nl ) – autor je dva vrlo popularna i čitana bloga na tržištima Belgije i Nizozemske, koji na tjednoj bazi zajedno ostvaruju posjetu koja premašuje brojku od 140.000 posjetitelja.

Yuya Matsuo iz Japana (yuyamatsuo.com ) – aktivni svjetski putnik, koji je nekoliko puta boravio u Hrvatskoj u koju se rado vraća jer smatra da je riječ o destinaciji u kojoj uvijek otkrije nešto novo. Yuya ima velik broj pratitelja na društvenim mrežama kao što su Instagram, Twitter i Facebook, a ujedno se bavi i kvalitetnom fotografijom.







Tekst i foto: HTZ, Amoreta Bajto/Radio Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: