Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Savršen vikend u Portanovi - bespla shopping, "nabrijani" auti i sezonska sniženja!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65676
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 07.07.2018. 8:53 
Naslov:  Savršen vikend u Portanovi - bespla shopping, "nabrijani" auti i sezonska sniženja!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Svi zaljubljenici u automobile danas, subota, 7. srpnja dolaze na svoje budući se u Portanovi organizira posve nesvakidašnji auto show i nekoliko različitih natjecanja limenih ljubimaca. Style natjecanje u ljepoti automobila, DB drag natjecanje u ozvučenju automobila i Meet, odnosno druženje na kojem će auto entuzijasti izložiti svoja vozila i razmijeniti iskustva. Osim natjecanja i prezentacije najatraktivnijih vozila, u subotu vas na krovu Portanove očekuje šaroliki glazbeni, plesni i zabavni program te puno nagradnih igara i iznenađenja u organizaciji Cars & Coffee: SiB i AK Slavonija. Ulaz za sve posjetitelje je besplatan.





Ovaj vikend je i omiljena maskota Portoš ponovno u akciji. Saznali smo da danas i sutra opet šeta Portanovom i časti shoppingom nasumično odabrane kupce na blagajnama trgovina Portanove. Ako idete ovih dana u Portanovu, a trebali bi, nemojte se iznenaditi ako baš vas Portoš potapše po ramenu taman kada budete vadili novčanik da platite račun. Ako se to dogodi, ništa ne brinite – Portoš plaća umjesto vas!



I ne zaboravite - Sezonska sniženja su počela! Odlični popusti, fantastične ponude i akcije očekuju vas doslovno na svakom koraku ovog shopping centra tako da nema sumnje da će ovo biti jedan više nego uspješan shopping vikend za sve nas!

Vidimo se u Portanovi!



[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: