Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Park kralja Držislava: Predstava "Ljub…av-av"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65430
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 02.07.2018. 9:22 
Naslov:  Park kralja Držislava: Predstava "Ljub…av-av"
03.07.2018. 20:30
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Predstava Dramskog studija za srednjoškolce Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića Ljub…av-av bit će prikazana u sklopu programa Osječkoga ljeta kulture u utorak, 3. srpnja 2018. s početkom u 20,30 sati kod Školjke (Park kralja Držislava).

Riječ je o predstavi nastaloj u suradnji s Udrugom i volonterima Azila za pse u Nemetinu. Za režiju, izbor glazbe, kostima i uređenje scene bila je zadužena Areta Ćurković, za umjetničko oslikavanje dijelova scenografije Domagoj Pintarić, Rea Čondrić, Mihael Čevizović, Ivana Vukićević i Areta Ćurković, dok oblikovanje rasvjete potpisuje Igor Elek. U predstavi igraju: DAVID URANJEK: novinar i pas Zlaja; NIKO ANIĆ: pas NIXI; LEA VRBANIĆ: Gospoja Terčika i psica Lea; FRANKO CEBIĆ: Nixijev bivši vlasnik-glas, pas Pedro i volonter azila; PETRA PROLOŠČIĆ: pasica Pahuljica; RENATO IVEŠIĆ: pas Stevica i novi partner Darko; LORA KOVAČ: kujica Bojana(ka) i mama Anja; DAVID ŠOKMAN/KARLO NOVAKOVIĆ: pas Bojan; MIA MARKOVIĆ: pasica Pika i volonterka Matea; MIHAEL ČEVIZOVIĆ: pas Mišo i sin Toni; DOMAGOJ PINTARIĆ: pas Miladin i bivši muž (Tonijev tata); KARLA GRBEŠIĆ / MATKO JUKIĆ: kujica Kleopatra i volonterka Ivana/volonter Ivan.

Voditeljica studija Areta Ćurković istaknula je da je osobita čast što je upravo Ljub…av-av uvrštena u program Oljka i dodala kako su svi polaznici sretni i ponosni budući da je u ovu predstavu uloženo puno truda, rada i emocija. „Znamo da smo postali ambasadori ljubavi, ali sada je priča dobila novu dimenziju i idemo dalje...Hvala svima koji su na bilo koji način dali svoj doprinos ovoj predstavi, hvala Udruzi Pobjede, osječkom Azilu, volonterima koji nas zauvijek inspiriraju i našim kerovcima kojima želimo da što prije nađu svog čovjeka. Živjela ljub..av-av!“ dodaje Ćurković!
Podsjećamo predstava je ove godine na Festivalu dječjih kazališta „Maslačak“ u Sisku osvojila nagradu za najbolju scenografiju i nagradu za najbolju predstavu u cjelini!

Radujemo se što vas možemo pozvati da ju pogledate ponovno u utorak, 3. srpnja 2018. na Osječkome ljetu kulture kod Školjke u 20,30 sati!


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: