Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Akcija pojačanog 24-satnog nadzora brzine kretanja vozila - evidentirana 103 prekršaja

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 29.06.2018. 8:49 
Naslov:  Akcija pojačanog 24-satnog nadzora brzine kretanja vozila - evidentirana 103 prekršaja
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Na području Policijske uprave osječko – baranjske s početkom u 6 sati 27. lipnja do 6 sati 28. lipnja policijski službenici provodili su akciju pojačanog 24-satnog nadzora brzine kretanja vozila.

U provođenje akcije uključeni su i građani tako što su pozvani da predlože lokacije na kojima žele da se nadzire brzina. Od pristigla 43 prijedloga građana, svi su uvršteni u lokacije za nadzor brzine. Akcija je provedena i na još 46 dodatnih lokacija, određenih sukladno analizama i statističkim pokazateljima policijskih postaja.

Cilj akcije bio je, osim represivno, djelovati i preventivno na sve vozače te građane upoznati s načinom rada policijskih službenika prilikom nadzora brzine.

Na području Policijske uprave osječko – baranjske akcija je provedena na ukupno 89 lokacija. Policijski službenici evidentirali su ukupno 103 prekršaja kretanja vozila nedozvoljenom brzinom, od čega su 50 prekršaja evidentirali policijski službenici, dok su 53 prekršaja zabilježila tehnička sredstva (automatske kamere za brzinu postavljene uz prometnice).

Ovakve akcije provodit će se i u buduće, uz prethodne najave, kako bi se što veći broj vozača naveo na poštivanje ograničenja brzine, a u cilju zaštite njihovih i života svih ostalih sudionika u prometu.





Tekst: PU osječko baranjska
Foto: Dino Spaić/Foto-arhiv031

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: