Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



GISKO: Predavanje "Uvod u tradicionalnu akupunkturu"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65961
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 19.06.2018. 8:15 
Naslov:  GISKO: Predavanje "Uvod u tradicionalnu akupunkturu"
21.06.2018. 17:30
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek u četvrtak, 21. lipnja 2018. godine s početkom u 17.30 sati organizira predavanje pod nazivom "Uvod u tradicionalnu akupunkturu". Predavanje će u prostoru American Cornera Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek održati akupunkturologinja iz Londona Violeta Mišić Losacco.

Violeta je svjetski priznata tradicionalna kineska akupunkturologinja i stručnjakinja u wellness i holističkome zdravstvenom turizmu s više od 20 godina profesionalnoga iskustva. Radila je u nekima od najboljih svjetskih spa i wellness hotela, medicinskim klinikama i joga-centrima. Violeta je član British Acupuncture Councila u Londunu i prva tradicionalna kineska akupunkturologinja koju je prepoznalo Hrvatsko društvo za akupunkturu pri Hrvatskome liječničkom zboru. Tijekom predavanja, moći će se saznati koje bolesti liječi akupunktura te kako znanost objašnjava ovaj, 5.000 godina star medicinski sustav iz Kine.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: