Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Trgovačka i komercijalna škola "Davor Milas": Konferencija - predstavljanje projekta "Dignity W@rld: virtualne igraonice za ljudska prava"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65742
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 18.06.2018. 12:27 
Naslov:  Trgovačka i komercijalna škola "Davor Milas": Konferencija - predstavljanje projekta "
20.06.2018. 10:30
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U Osijeku predstavljen projekt "Dignity W@rld: virtualne igraonice za ljudska prava"


Konferencija - predstavljanje projekta "Dignity W@rld: virtualne igraonice za ljudska prava" održat će se 20. lipnja 2018. godine, od 10:30 do 14:30 sati u Trgovačkoj i komercijalnoj školi "Davor Milas" u Osijeku.

Konferencija je u organizaciji Agencije lokalne demokracije iz Osijeka i namijenjena je učiteljima, nastavnicima i pedagoškim djelatnicima osnovnih i srednjih škola, kao i osobama koje rade s mladima na području grada Osijeka i Osječko-baranjske županije.

Cilj konferencije je predstaviti Dignity W@rld - virtualnu platformu čije igre su dizajnirali stručnjaci za gaming te ukazati na različite načine njihova korištenja u nastavi.

Predstavljene igre će se moći besplatno preuzimati i koristiti u nastavi za približavanje tema demokracijei ljudskih prava učenicima osnovnih i srednjih škola.

Na konferenciji će se govoriti i o važnosti igre a bit će predstavljeni i različiti načini korištenja igre u nastavi (program u privitku).


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: