Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Urušilo se krovište u Ružinoj ulici - ozlijeđenih nije bilo

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65769
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 17.06.2018. 12:33 
Naslov:  Urušilo se krovište u Ružinoj ulici - ozlijeđenih nije bilo
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Osječki su vatrogasci jutros oko 4:30 sati dobili dojavu da se urušio krov kuće u Ružinoj ulici. Na intervenciju upućena 2 vatrogasna vozila i 7 vatrogasaca.

"Dolaskom na mjesto intervencije u 04,42 h utvrdili smo da je na gradilištu nepoznatog investitora uklanjana građevina (Ružina 21) uslijed čega je narušena mehanička otpornost i stabilnost pri čemu je došlo do urušavanja krovišta i nosivih zidova u Ružinoj ulici br. 19.

Pregledom mjesta intervencije i po izjavama stanara da navedenoj adresi u dijelu kuće gdje je došlo do urušavanja nije bilo osoba. Urušena građevina prijeti da se u potpunosti uruši na dio nogostupa i kolnika.




Mjesto događaja označili smo trakom tako da je zatvoren promet od mjesta intervencije do križanja sa Županijskom ulicom,po nalogu policijskih službenika." Stoji u priopćenju vatrogasaca.





Tekst: Osijek031.com
Foto: JPVP Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: