Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



OBŽ potpisala ugovore o gradnji i obnovi sportskih objekata i terena s predstavnicima 42 kluba i udruga

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65780
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 15.06.2018. 14:44 
Naslov:  OBŽ potpisala ugovore o gradnji i obnovi sportskih objekata i terena s predstavnicima 42 kluba i udr
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Župan Ivan Anušić danas je u Velikoj vijećnici Županijske skupštine potpisao ugovore s predstavnicima 42 sportska kluba i udruga s područja Osječko-baranjske županije za gradnju i obnovu sportskih objekata i terena.

Najvrijedniji je ugovor o ugradnji tartan podloge na nedavno obnovljenu i asfaltiranu atletsku stazu školskog igrališta Srednje škole Isidora Kršnjavoga u Našicama vrijedan 340.000 kuna. Postupak javne nabave je u tijeku i ukoliko vremenske prilike dopuste tartan će biti postavljen već polovicom srpnja. Inače, za rekonstrukciju školskog igrališta te srednje škole u županijskom proračunu osigurano je ukupno 1,4 milijuna kuna, a do sada je obnovljen sportski teren, postavljena rasvjeta te izgrađena atletska staza za sportske aktivnosti više od 1.000 učenika škole.

Preostale 42 udruge i klubovi podijeli su ukupno 300.000 kuna, a novac je raspoređen nogometnim, vaterpolo, teniskim, konjičkim i drugim klubovima i udrugama u pojedinačnim iznosima od 5.000 do najviše 13.000 kuna. Riječ je o potporama koje Županija dodjeljuje na temelju javnog poziva na koji se javilo 65 klubova i udruga s ukupnim zahtjevom u iznosu od 1,5 milijun kuna.

U izgradnju sportskih objekata, terena i za aktivnosti udruga Osječko-baranjska županija je iz svog proračuna u razdoblju 2017. / 2018. godine ukupno uložila 4,3 milijuna kuna. Tako smo prošle godine financirali radove izgradnje i održavanja 12 sportskih terena, a u tijeku je realizacija projekta opremanja sedam dječjih igrališta na području cijele županije. U narednom razdoblju planiramo povećati iznos potpora za sportske klubove i udruge“, izjavio je župan Anušić prigodom potpisivanja ugovora.





Tekst: Osijek031.com
Foto:OBZ.hr

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: