Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



SD Gradski vrt: Prvenstvo Hrvatske za mlađe uzraste u katama pojedinačno i ekipno, te Prvenstvo Hrvatske za osobe s invaliditetom

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65430
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 28.05.2018. 9:20 
Naslov:  SD Gradski vrt: Prvenstvo Hrvatske za mlađe uzraste u katama pojedinačno i ekipno, te Prvenstvo Hrva
03.06.2018. 10:30
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U nedjelju, 3. lipnja 2018. u Osijeku, NSD Gradski vrt (Kneza Trpimira 23), održat će se Prvenstvo Hrvatske za mlađe uzraste u katama pojedinačno i ekipno, te Prvenstvo Hrvatske za osobe s invaliditetom.

Prvenstvo Hrvatske za mlađe uzraste u katama pojedinačno i ekipno:
Okvirna satnica:
10:30 - 10:50 provjera dokumenata za mlađe učenike/mlađe učenice
11:00 svečano otvorenje i početak natjecanja
11:10 - 11:40 provjera dokumenata za mlađe kadete i mlađe kadetkinje
12:10 - 12:40 provjera dokumenata za cicibane/cicibanke i učenici/učenice

Detaljna satnica će biti objavljena nakon završetka prijava. Prijave za natjecanje se primaju isključivo na portalu Hrvatskog karate saveza (karate.hr/hks) zaključno s utorkom 29.05. 2018. do 23.59 sati. Moguće su naknadne prijave (uz plaćanje dvostruke kotizacije) u roku 24 sata. Prijave mogu popuniti samo registrirani klubovi HKS-a, a prijaviti se mogu samo natjecatelji koji su registrirani za 2018. godinu pri HKS-u. Prijave poslane u drugom obliku (osim preko portala) neće se prihvatiti. Kotizacija za pojedinačni nastup iznosi 140,00 kn. Kotizacija za ekipni nastup iznosi 300,00kn. Prijave uz koje nije priložen dokaz o uplati (u prilogu na portalu pored prijave) neće se uvažiti. Uplatu izvršiti na žiro račun Hrvatskog karate Saveza:

IBAN HR5624840081100769406 / Svrha uplate: kotizacija PH; Poziv na broj: 002-2018

Na prvenstvu Hrvatske pravo nastupa imaju svi uredno registrirani natjecatelji članovi HKS-a s napunjenih 5 do 7 godina starosti na dan natjecanja za cicibane/cicibanke, s napunjenih 6 do 9 godina starosti na dan natjecanja za mlađe učenike/mlađe učenice. Za učenike/učenice moraju imati 8 do 11 godina na dan natjecanja, dok za mlađe kadete/mlađe kadetkinje 10 do 13 godina na dan natjecanja. Prilikom provjere dokumenata natjecatelji moraju potvrditi svoj identitet i priložiti potvrdu o obavljenom liječničkom pregledu (ne stariju od šest mjeseci). Vrijede isključivo pregledi liječnika medicine rada ili sporta. Natjecatelji bez potvrde o obavljenom liječničkom pregledu medicine rada ili sporta biti će diskvalificirani. Na dan natjecanja nije dozvoljeno obavljanje liječničkog pregleda.

Na parket je dopušten ulaz isključivo natjecateljima koji se natječu i trenerima s važećom licencom HKS-a za 2018. godinu isključivo u sportskoj obući i trenirci ili u odijelu. Natjecatelji na dodjeli odličja moraju biti u kimonu ili klupskoj trenerci i bosi ili u sportskoj obući. Natjecatelji koji ne sudjeluju u ceremoniji dodjele, ili nisu propisno odjeveni neće im biti dodjeljeno osvojeno odličje.


Prvenstvo Hrvatske za osobe s invaliditetom:
Okvirna satnica:
10:30 provjera dokumenata
11:00 svečano otvorenje i početak natjecanja

Prijave za natjecanje se primaju isključivo na portalu Hrvatskog karate saveza (karate.hr/hks) zaključno s utorkom 29.05. 2018. do 23.59 sati. Moguće su naknadne prijave (uz plaćanje dvostruke kotizacije) u roku 24 sata. Prijave mogu popuniti samo registrirani klubovi HKS-a, a prijaviti se mogu samo natjecatelji koji su registrirani za 2018. godinu pri HKS-u. Prijave poslane u drugom obliku (osim preko portala) neće se prihvatiti.

Kotizacija za pojedinačni nastup iznosi 140,00 kn. Prijave uz koje nije priložen dokaz o uplati (u prilogu na portalu pored prijave) neće se uvažiti. Uplatu izvršiti na žiro račun Hrvatskog karate Saveza:

IBAN HR5624840081100769406 / Svrha uplate: kotizacija PH; Poziv na broj: 002-2018

Treneri su obvezni pogledati nova pravila u para-karateu (link). Kao i prošle godine, održat će se Para-karate i u novim neslužbenim kategorijama za mlađe uzraste. Obavit će se provjera dokumenata. Prilikom provjere dokumenata natjecatelji moraju potvrditi svoj identitet i priložiti potvrdu o obavljenom liječničkom pregledu (ne stariju od šest mjeseci). Vrijede isključivo pregledi liječnika medicine rada ili sporta. Na dan natjecanja nije dozvoljeno obavljanje liječničkog pregleda.

Na parket je dopušten ulaz isključivo natjecateljima koji se natječu i trenerima s važećom licencom HKS-a za 2018. godinu isključivo u sportskoj obući i trenirci ili u odijelu. Natjecatelji na dodjeli odličja moraju biti u kimonu ili klupskoj trenerci i bosi ili u sportskoj obući. Natjecatelji koji ne sudjeluju u ceremoniji dodjele, ili nisu propisno odjeveni neće dobiti osvojeno odličje.




Foto: Jasmina Gorjanski

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: