Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Obilježavanje Dana Osječko-baranjske županije [2018.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65969
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 24.05.2018. 13:22 
Naslov:  Obilježavanje Dana Osječko-baranjske županije [2018.]
02.06.2018. 9:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Obilježavanje Dana Osječko-baranjske županije započet će 2. lipanj 2018., u 9:00 sati na Kapelici Mira gdje će delegacije položiti vijence u spomen na sve poginule i nestale hrvatske branitelje.

Polaganju vijenaca po prvi put sudjelovat će i preko 20 povijesnih postrojbi iz hrvatske i inozemstva i time uveličati ovaj svečani Dan. Glasnim pucnjem iz topova započet će mimohod Povijesnih postrojbi i puhačkog orkestra DVD Retfala i Đakovo promenadom Copacabane, pješačkim mostom, promenadom do Trga A. Starčevića te HNK-a.

Ispred HNK-a postrojit će se sve Povijesne postrojbe s puhačkim orkestrom uz intoniranje himne RH, prijavak će dati Zapovjednik straže Hrvatskog sokola Tomislav Ek županu Ivanu Anušiću i zamoliti ga da izvrši pregled svih Povijesnih postrojbi. Zapovjednici postrojbi dat će prijavak županu Anušiću.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: