Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



HUP Reg. ured Osijek: Seminar "Mentoring managera i njihovo osobno liderstvo – nevidljiva zagonetka i najvažnija bitka poslovnog uspjeha"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65780
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 24.05.2018. 12:26 
Naslov:  HUP Reg. ured Osijek: Seminar "Mentoring managera i njihovo osobno liderstvo – nevidljiva zagon
28.05.2018. 10:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Seminar u okviru PUMA programa na temu "Mentoring managera i njihovo osobno liderstvo – nevidljiva zagonetka i najvažnija bitka poslovnog uspjeha" održat će se u ponedjeljak, 28. svibnja 2018. godine s početkom u 10:00 sati u HUP Reg. ured Osijek, Trg Lj. Gaja 6, Osijek.

Nakon uspješno održanog seminara u Zagrebu, a na traženje članova HUP-a, HUP Regionalni ured Osijek u okviru svojeg PUMA programa organizira ovaj seminar.

Ljudski kapital. Sadašnjost, a pogotovo budućnost svake tvrtke koja poslije radnog vremena, izlazi kroz vrata i odlazi kući. Računovodstvena i liderska debata nastavlja se i u 21. stoljeću s pitanjem nalazi li se ljudski kapital u bilanci stanja pod imovinom ili obvezama. Prihodi i troškovi tvrtki direktna su posljedica ljudskih procjena, odluka i aktivnosti. Zaključujemo, ključna bitka za poslovni uspjeh nalazi se mentalnim modelima vaših najvažnijih ljudi.

Mentoring managera i njihovo osobno liderstvo, u većini slučajeva, rezultatski je nadmoćan ostalim oblicima managerskih treninga i edukacija. Razumijevanje koncepata mentorstva i osobnog liderstva, izgradnja takvog pristupa i provođenje in-house projekata osigurava tvrtkama superioran ROI na uloženu investiciju.

HBR-ov članak iz listopada 2016. «Why Leadership Training Fails—and What to Do About It» samo je jedno od razmišljanja i perspektiva što sve tvrtke propuštaju i što moraju unaprijediti bolje. Velik broj tvrtki nedovoljno razumije sam potencijal mentoringa i osobnog liderstva, kao i odgovore na što i kako i time prepuštaju dio svog uspjeha konkurenciji.

Sadržaj seminara:
Uvod u mentoring i mentorstvo u osobnom liderstvu: osnovni koncepti managerskih mentorskih programa i njihove vrijednosti u procesu unaprijeđivanja ljudi, organizacije i poslovanja;
- Ključni elementi mentorstva i osobnog liderstva: organizacijski i individualni preduvjeti, svrha i ciljevi, ograničenja, potrebe ljudskog kapitala i Knowledge management;
- Studije slučaja: primjeri i pristupi, razlike i rizici, te Tips&Tricks iz mentorske prakse predavača.

Seminar je zamišljen kao interaktivno predavanje u kojem će se tijekom izlaganja odgovarati na pitanja sudionika, a seminar je prvenstveno namijenjen vlasnicima, izvršnim direktorima i članovima uprava; direktorima većih organizacijskih jedinica, a osobito HR profesionalcima.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: