Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Učenica OŠ Vijenac Nora Kovačić osvojila peto mjesto na Međunarodnom natjecanju "Engleski bez granica"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 24.05.2018. 11:24 
Naslov:  Učenica OŠ Vijenac Nora Kovačić osvojila peto mjesto na Međunarodnom natjecanju "Engleski bez g
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Noru Kovačić, učenicu 6. razreda osječke Osnovne škole Vijenac, primio je gradonačelnik Ivan Vrkić i čestitao na velikom uspjehu na Međunarodnom natjecanju "Engleski bez granica" održanom u Italiji .

U svojoj dobnoj kategoriji Nora Kovačić je osvojila 5. mjesto. Finalno natjecanje održano je u talijanskom gradu Lido di Jesolo, a na natjecanju se okupilo 99 učenika iz cijeloga svijeta koji su se natjecali u pet dobnih skupina, tri za osnovnoškolce i dvije za srednjoškolce. Sa 104 boda Nora Kovačić je imala samo 4 boda manje od prvoplasiranog- ističe njena mentorica Branka Plećaš. Natjecanje Hippo- Engleski bez granica održano je šesti puta a OŠ Vijenac sudjelovala je do sada tri puta, prvi puta njihov je učenik stigao do finalnog natjecanja.

Gradonačelnik Vrkić je ocijenio da je Nora Kovačić predstavila Osijek na najbolji mogući način te ocijenio da takvi primjeri pokazuju i odraslima kako se treba ponašati prema znanju. Pokazuje to, rekao je dalje gradonačelnik Vrkić, da imamo i stručnjake koji znaju prenijeti znanje a to je ono što nam treba da bismo se razvijali i opstali u gradu Osijeku.





Tekst i foto: Monika Kralj/Radio Osijek

Pročitajte i..
Učenica OŠ Vijenac Nora Kovačić briljirala na natjecanju u engleskom

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: