Enogastro radionica održat će se u
petak, 25. svibnja 2018. u
Ugostiteljsko-turističkoj školi Osijek na adresi M. Gupca 61 s početkom u 09:30 sati.
U okviru projekta Central Danube Tour te u suradnji s timom „Taste of Croatia“ do sada su organizirane dvije cjelodnevne enogastro radionice u Osijeku i Vinkovcima na temu primjene suvremenih trendova u kulinarstvu, dok će treća radionica biti svojevrsno „mini master chef“ natjecanje između učenika Ugostiteljsko-turističke škole Osijek i Srednje strukovne škole Vinkovci.
Regionalna razvojna agencija Slavonije i Baranje u suradnji s partnerima: Osječko-baranjskom Županijom, Autonomnom pokrajinom Vojvodina, Gradom Ilokom i Dunavskim centrom za kompetenciju, provodi projekt ,,Central Danube Tour" financiran u okviru Interreg IPA programa prekogranične suradnje Hrvatska - Srbija 2014. - 2020, ukupne vrijednosti 575.856,20 eura