Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Osnovna škola Mladost dobila prvu učionicu na otvorenom u Osijeku

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65446
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 24.05.2018. 8:31 
Naslov:  Osnovna škola Mladost dobila prvu učionicu na otvorenom u Osijeku
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Prije nekoliko dana Osnovna škola Mladost na Sjenjaku postala je bogatija za novu učionicu na otvorenom. Tim smo povodom kontaktirali ravnatelja škole Josipa Jukića za detalje.

Učionica na otvorenom postavljena je u suradnji Grada Osijeka, McDonald’sa, Gradske četvrti Novi grad te uz pomoć roditelja i djelatnika koji su se uključili u McDonald'sov društveno-odgovorni projekt „Za naš ljepši kvart“. Putem glasovanja na Facebooku, OŠ Mladost izabrana je kao jedna od 13 učionica na otvorenom u 11 većih hrvatskih gradova.

U sklopu projekta Grad Osijek je izbetonirao plato na kome će se održavati nastava, gradska četvrt je postavila javnu rasvjetu, a McDonald's je osigurao klupe, stolove, stolice i ploče.



Kako nam je rekao ravnatelj Jukić, nastava na otvorenom osmišljena je tako da najmlađim članovima zajednice pruži mogućnost učenja u zanimljivom, poticajnom i zdravom okruženju jer učenici i učitelji borave na svježem zraku. Jukić je dodao kako su prve reakcija učenika, učitelja i roditelja pozitivne te kako će učionica na otvorenom podići kvalitetu obrazovanja u školi.



Jukić je na kraju dodao i to da učionica na otvorenom nije namijenjena samo školarcima već i vrtićarcima iz vrtića preko puta koji također mogu koristiti učionicu na kraju nastave.





Tekst i foto: Osijek031.com

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
akoide
Offline
Ukupno postova: 840
Spol: Muško Muško
Post Postano: 24.05.2018. 22:42 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Švedski stol za komarce.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: