Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Info-centar za mlade Osijek: Hangout druženje za mlade - Hangout 007

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65696
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 23.05.2018. 11:21 
Naslov:  Info-centar za mlade Osijek: Hangout druženje za mlade - Hangout 007
25.05.2018. 18:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ovaj petak, 25. svibnja 2018. godine, održat će se još jedan 007 Hangout. Na red dolazi igranje društvenih igara u kojima je glavni cilj otkriti tko je tko! Od 18:00 do 20:00 sati, Info centar za mlade Osijek.

''Social deduction'' igre su igre u kojima je cilj ovisan o pronalaženju informacija koje nisu lako vidljive i koje uključuju raspravu među igračima kao jednu od mehanika dolaženja do cilja. Zvuči jako komplicirano, iako u biti nije.

Vjeko koji je veliki fan igara i volonter Info centra za mlade će nam detaljno objasniti kako se igraju igre ''Špijun, ''Otpor'' i druge, koje su jako slične staroj igri ''Mafija''.
Zasigurno ćemo se zabaviti!

Inicijativa za druženjem mladih ‘’Hangout’’ nastala je od strane dvoje mladih Matije i Emilije –Antonije, a podržana je od strane osječkih udruga: PRONI Centar za socijalno podučavanje, Agencija Lokalne Demokracije Osijek i ISKRA waldorfska inicijativa. Kroz projekte Info-centara za mlade i rada s mladima, te volontiranje, uvidjeli smo potrebu za kontinuiranim neformalnim druženjima kojih trenutno u Osijeku nedostaje.

Ciljevi Hangout susreta su umrežavanje, učenje nečeg novog i kontinuirani razvoj uz poticanje na izlazak iz zone komfora. Druženja će se održavati svaki petak u isto vrijeme (od 18:00 do 20:00 h) u Info centru za mlade Osijek, Kralja Zvonimira 15.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: