Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



GČ Gornji grad: Okrugli stol "Zaštitni i rizični čimbenici u prevenciji ovisnosti kod djece i mladih"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65757
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 23.05.2018. 9:26 
Naslov:  GČ Gornji grad: Okrugli stol "Zaštitni i rizični čimbenici u prevenciji ovisnosti kod djece i m
24.05.2018. 11:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U četvrtak, 24. svibnja 2018. godine, održat će se okrugli stol „Zaštitni i rizični čimbenici u prevenciji ovisnosti kod djece i mladih“ u Gradska četvrt Gornji Grad Osijek s početkom u 11:00 sati u sklopu Programa pozitivnog roditeljstva Suncokret kojeg izvodi Centar za nestalu i zlostavljanu djecu u suradnji s partnerima.

Na okruglom stolu moći ćete saznati koje su to nove sintetske droge od predstavnika Odjela prevencije Osječko – baranjske županije i koji su to rizični čimbenici u razvoju ovisnosti te kako pozitivno roditeljstvo može biti zaštitni čimbenik od svijeta ovisnosti među djecom i mladima.

Predavanja i okrugli stol je namijenjen stručnjacima, roditeljima i organizacijama koje se bave zaštitom djece i mladih od novih ovisnosti. Projekt Suncokret je sveobuhvatni program univerzalne prevencije ovisnosti koji uključuje rad s djecom i roditeljima, suradnju sa školama i lokalnom zajednicom na području Osječko – baranjske županije u skladu s Europskim standardima za kvalitetnu prevenciju zlouporabe droga.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: