Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Ekonomski fakultet Osijek: Završno natjecanje u financijskoj pismenosti srednjoškolaca Slavonije i Baranje

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 23.05.2018. 8:33 
Naslov:  Ekonomski fakultet Osijek: Završno natjecanje u financijskoj pismenosti srednjoškolaca Slavonije i B
25.05.2018. 13:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Studentska udruga Financijski impuls, koja djeluje pri Ekonomskom fakultetu u Osijeku, već treću godinu zaredom provodi projekt Financijsko opismenjavanje srednjoškolaca Slavonije i Baranje. Projektom je obuhvaćeno deset gradova u kojima se opismenilo 2571 učenika. Ove godine udruga organizira prvo završno natjecanje u financijskoj pismenosti srednjoškolaca Slavonije i Baranje koje će se održati u petak, 25. svibnja 2018. godine u dvorani 3 na Ekonomskom fakultetu u Osijeku s početkom u 13:00 sati.

U organizaciju projekta „Financijsko opismenjavanje srednjoškolaca Slavonije i Baranje 2017./2018.“ uključeno je 15 volontera Udruge koji su marljivo i kvalitetno održavali svoja predavanja te prenosili svoja znanja učenicima srednjih škola. Program će započeti u 13:00 sati kad će se održati pozdravni govor srednjoškolcima i ostalim nazočnima. Nakon pozdravnog govora, započet će rješavanje testova koje će trajati 60 minuta, a dok čekaju svoje rezultate srednjoškolci će imati kratki orijentacijski obilazak EFOS-a. Dodjeljivanjem nagrada najuspješnijim srednjoškolcima završit će se sezona financijskog opismenjavanja za ovu akademsku godinu, a pripreme za novu su već u punom jeku.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: