Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



3 nova trofeja za AK Slavonija Žito!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 21.05.2018. 9:08 
Naslov:  3 nova trofeja za AK Slavonija Žito!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Proteklog vikenda na stadionu Mladosti u Zagrebu održan je Kup Hrvatske i Ekipno prvenstvo Hrvatske za juniore i juniorke.

Nakon što su u srijedu kadeti Atletskog kluba Slavonija-Žito osvojili titulu ekipnih prvaka Hrvatske, u klupske vitrine stižu čak 3 nova trofeja!

Na Ekipnom prvenstvu Hrvatske juniori su osvojili 2. mjesto, a juniorke 3. mjesto.

Osim toga, juniori su podigli pokal i za 2. mjesto na Kupu Hrvatske dok su juniorke bile četvrte. Sveukupno (M+Ž) klub se plasirao na 4. mjesto na Kupu.

Što se tiče pojedinačnih plasmana, ostvareno je 1 prvo, 4 druga i 2 treća mjesta.

Osječki skakači s motkom su dominirali – zauzeli su prva četiri mjesta. Ivan Paravac je pobijedio (4,30m), drugi je bio Borna Cik (4,10m), treći Sven Salaj (4,00m), a četvrti Bartol Cik (3,60m). Dino Bučević je zauzeo 2. mjesto na 400m (49,18 ), a Luka Jakobović 3. mjesto u skoku u u vis (1,80m).

Kod juniorki, treba izdvojiti 2. mjesta Nikoline Užnik u skoku s motkom (3,20m) te štafete 4x400m u sastavu Lorena Bencarić, Marissa Bura, Barbara Vrhovac, Melani Bosić (4:05,54).

Za još jednu odličnu vijest pobrinula se skakačica u vis Sara Aščić. Ona je nastupila izvan konkurencije i s rezultatom 1,80m izjednačila osobni rekord te ostvarila normu za nastup na Prvenstvu Mediterana za mlađe seniore koje će se održati 9. i 10. lipnja u talijanskom Jesolu.





Tekst i foto: AK Slavonija Žito

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: