Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



NK Elektra: 5. turnir HFFL-a [2018.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65683
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 19.05.2018. 10:28 
Naslov:  NK Elektra: 5. turnir HFFL-a [2018.]
20.05.2018. 11:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Nakon dva tjedna pauze i pripreme, nastavlja se regularni dio sezone Hrvatske flag football lige u Osijeku. Klub američkog nogometa Topovi Osijek organiziraju 5. turnir HFFL-a u nedjelju 20. svibnja 2018. godine na pomoćnom terenu NK Elektre u Osijeku s početkom u 11 sati.

Sportski sraz između domaćih Topova i gostujućih Zagreb Patriotsa, Dubrovnik Sharksa i Bjelovar Greenhornsa će biti prvi turnir američkog nogometa u Osijeku ove godine koji je sjajna uvertira za predstojeća događanja koje Cannonsi planiraju organizirati.

Cilj lige i ovih utakmica je daljnje širenje i popularizacija ovog iznimno zahtjevnog i zabavnog sporta u Osijeku i okolici, te borba domaćina za finalni turnir HFFL-a.

Na sportskoj karti Hrvatske Osijek stoji kao jedan od značajnijih gradova, koji u svakom sportu bilježi prvoligaše i iznimno istaknute pojedince, i u ženskoj i u muškoj konkurenciji. Klub američkog nogometa Topovi Osijek još je jedan među brojnim osječkim sportskim kolektivima koji se službeno priključio osječkim sportašima 2009. godine, a trenutno se ističe s osvojenim naslovom 2015. godine u tackle verziji i trojicom reprezentativaca u flag verziji. Skupina entuzijasta i zaljubljenika u ovaj sport narasla je u pravi sportski kolektiv koji svojim aktivnostima na terenu i van njega postavlja pravi primjer zajednici.

Osječki Topovi Vas pozivaju da ih dođete podržati u borbi za plasman na završni turnir: ''Dođite na igralište pokraj Drave u nedjelju 20. svibnja i provedite prijepodne na ''festival'' američkog nogometa uz besplatno hladno piće, pregršt zabave, glazbe, napetih i atraktivnih poteza i utakmica. Svečano otvaranje turnira počinje u 10:50h.''

Cannonsi se ističu u kvaliteti organizacije turnira s obzirom na razinu natjecanja: ''Svake godine nastojimo nadmašiti sami sebe i druge, jer pokazujemo da se i u amaterskom sportu može organizirati event koji je vrijedan praćenja, medijskog prostora i naravno sponzora. Istaknuli bi da ove godine po prvi puta imamo VIP zonu za naše prijatelje, partnere i naravno gradske i županijske službenike.

Zahvaljujemo se Gradonačelniku Ivanu Vrkiću i gradu Osijeku te Zajednici sportskih udruga koji nam omogućuju funkcioniranje kroz Program javnih potreba u sportu, zahvaljujemo se Županu Ivanu Anušiću te Osječko-baranjskoj županiji koji podržavaju naš rad i edukaciju naših trenera. A posebna hvala partnerima kluba i turnira NK Osijeku, Osječkoj Pivovari, Jamnici, fotografu Zoranu Vargi, Crvenom križu Osijek, DVD-u Gornji Grad, Općini Ernestinovo, RedBull Wingsicama, mažoretkinjama općine Nuštar i drugima koji nam pomažu na razne načine da turnir bude na zavidnoj razini.'' - kaže predsjednik kluba Marin Ljubas.

Ne preostaje nam ništa drugo nego posjetiti u nedjelju pomoćni teren NK Elektre i otvaranje turnira s početkom u 10:50h i pogledati američki nogomet u beskontaktnoj verziji.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: