Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



GISKO: Uvodno predavanje o rekonektivnome iscjeljivanju

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 18.05.2018. 12:53 
Naslov:  GISKO: Uvodno predavanje o rekonektivnome iscjeljivanju
24.05.2018. 17:30
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek u četvrtak, 24. svibnja 2018. godine s početkom u 17.30 sati organizira Uvodno predavanje o rekonektivnome iscjeljivanju. Predavanje će održati Svemir Kovač, mentor rekonektivnoga iscjeljivanja i rekonekcije u prostoru American Cornera Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek.

Rekonektivno iscjeljivanje visoko je evolutivna forma energetske interakcije koja pozitivno utječe na naše zdravlje, balans i kvalitetu života. Pomaže nam da osvijestimo bezgraničnu slobodu svojega postojanja i utječe na buđenje svjesnosti o tome da smo sami kreatori svoje realnosti. Uči nas da smo sposobni sami se iscijeliti i imati pozitivan učinak na druge oko sebe. Frekvencije rekonektivnoga iscjeljivanja pomažu nam da ostvarimo optimalni balans na svim razinama: fizičkoj, mentalnoj, emotivnoj i spiritualnoj. Frekvencije rekonekcije danas su priznate od znanosti kao novi sveuključujući spektar energije, svjetlosti i informacije. Te vibrirajuće frekvencije utječu na sve naše energetske sustave i u sebi uključuju benefite svih do sad poznatih energetskih tehnika. Može im se pristupiti bez kompliciranih procedura i rituala. Ovo je uvodno predavanje koje će dati osnovne informacije o rekonektivnome iscjeljivanju, a obuhvatit će i praktični rad, pri kojemu će se moći osjetiti povezanost s frekvencijama.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
akoide
Offline
Ukupno postova: 840
Spol: Muško Muško
Post Postano: 18.05.2018. 20:57 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Frekvencije rekonekcije je znanost priznala? Kada? U kojem znanstvenom časopisu je to objavljeno?
Gospodo iz GISKOa, ima nebrojeno mnogo znanstvenih tema o kojima se mogu držati predavanja, a vi se uhvatili fikcije. Nije problem ni fikcija, samo ako je tako i zovete, ali podmetati fikciju pod znanost, e to je već problem.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: