Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



"Najbolji u agrobiznisu" - Osječki Agroklub dobitnik nagrade za medijski doprinos

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65436
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 18.05.2018. 13:50 
Naslov:  "Najbolji u agrobiznisu" - Osječki Agroklub dobitnik nagrade za medijski doprinos
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ovogodišnji, 85. Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu upravo ovih dana povezuje veliki broj izlagača i posjetitelja. Ova sajamska manifestacija, vodeća u regiji, ne samo da okuplja najveće kompanije agrara nego i posebnim priznanjima ukazuje na najbolje što ovaj sektor može ponuditi.

Tim povodom je u kongresnom centru „Master“ Novosadskog sajma jučer u četvrtak, 17. svibnja održana svečanost „Večer šampiona“. Tako je najboljim poduzetnicima iskazana čast, a posebnim priznanjima za zasluge i rezultate nagrađeni su najbolji po izboru ove sajamske kuće.

Jedno od priznanja dolazi i u Osijek, jer je nagradu „Najbolji u agrobiznisu“ ove godine dobio Agroklub, za medijski doprinos u agrobiznisu.

Kvalitetna informacija važna za razvoj agrara
U ime Agrokluba priznanje je primio Mario Relatić, jedan od suvlasnika, koji je tim povodom i podijelio dojmove:
"Ovo priznanje je velika čast, a istovremeno i obveza da nastavimo rad na onom u čemu smo najbolji. S jedne strane, to je odgovornost da i nadalje omogućavamo poljoprivrednicima sve potrebne informacije za njihovo poslovanje. Sigurni smo da će oni na temelju njih donositi svoje buduće odluke. Vjerujem da je čitavom društvu važno da te odluke budu što kvalitetnije - za bolju budućnost sela i što kvalitetniju hranu za sve. S druge strane to je ujedno i potvrda naše tržišne pozicije, kada je pitanju medijski utjecaj Agrokluba u digitalnom prostoru regije i sektora."

10 godina informiranja poljoprivrednika preko interneta

Agroklub je svoje poslovanje započeo 2008. godine, s vizijom portala koji informira farmere, te im pruža podršku u radu i razvoju. Na vrijeme su uočena potreba za unaprjeđenje komunikacije proizvođača hrane i drugih stanovnika ruralnih prostora i realizirana je putem interneta.

Danas, nakon desetljeća poslovanja, Agroklub je informacijski sustav koji posluje u Hrvatskoj, Srbiji te Bosni i Hercegovini - centralno mjesto za brojne informacije poljoprivredne tematike.



4 priznanja za firme iz Hrvatske

Agroklub nije jedini laureat Novosadskog sajma iz Hrvatske, naime još su dvije tvrtke ponijele epitet najboljih.

Mini mljekara Veronika iz Desinića odnijela je nagradu za visoku kvalitetu asortimana njihovih mliječnih proizvoda.

Mate Mrakovčić vlasnik tvrtke Mateo d.o.o s otoka Krka osvojio je dva priznanja. Prvo je dobio veliki šampionski pehar za kvalitetu ocijenjenih uzoraka rakija, likera bijelih i crnih vina, a potom i za inovaciju godine u agrobiznis sektoru.





Tekst: Vedran Stapić
Foto: Mladen Sekulić

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: