Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Info-centar za mlade Osijek: Hangout druženje: Povratak u djetinjstvo [svibanj #2, 2018.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 18.05.2018. 11:04 
Naslov:  Info-centar za mlade Osijek: Hangout druženje: Povratak u djetinjstvo [svibanj #2, 2018.]
18.05.2018. 18:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ovoga petka, 18. svibnja 2018., u 18 sati u Info centru za mlade održat će se Hangout druženje na temu: Povratak u djetinjstvo!

Da, da... znam da će neki pomisliti da su prestari za igranje igara iz djetinjstva, ali sjetite se kako je to bilo lijepo. Školica, žmire, gumi- gumi i još puno drugih igara nam je na repertoaru ovaj petak. Obucite se za igranje vani, stare patike, legu/legicu pod ruku i pravac Info centar za mlade Osijek!

Igranje će nam voditi Matija Malinović . Matija se svježe vratio iz Latvije gdje je sudjelovao na Erasmus treningu "Gaming power", inače studira Bothmerovu gimnastiku u Budimpešti i bio je na 4 Outward Bound programa (8 dana snalaženja i preživljavanja u šumi po programu). Također je aktivni volonter i radi u Iskra waldorfska inicijativa Osijek.

Inicijativa za druženjem mladih ‘’Hangout’’ nastala je od strane dvoje mladih, Matije i Emilije-Antonije a podržana je od strane osječkih udruga: PRONI Centar za socijalno podučavanje, Agencija Lokalne Demokracije Osijek i ISKRA waldorfska inicijativa . Kroz projekte Info-centara za mlade i rada s mladima, te volontiranje, uvidjeli smo potrebu za kontinuiranim neformalnim druženjima kojih trenutno u Osijeku nedostaje.

Ciljevi Hangout susreta su umrežavanje, učenje nečeg novog i kontinuirani razvoj uz poticanje na izlazak iz zone komfora. Druženja će se održavati petkom u isto vrijeme (od 18:00 do 20:00 h) u Info centru za mlade Osijek, Kralja Zvonimira 15.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: