Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



HSS Osijek: HSS Regija Slavonija traži od svih razina vlasti da stvaraju iste uvjete života za sve, a građane da se aktivno uključe u potrebne promjene jer samo tako možemo zaustaviti negativne trendove i započeti razvoj

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65665
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 17.05.2018. 13:07 
Naslov:  HSS Osijek: HSS Regija Slavonija traži od svih razina vlasti da stvaraju iste uvjete života za sve,
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Nakon uspješno provedenih unutarstranačkih izbora, na 2. sjednici HSS-ove Regije Slavonija predsjednik Zvonko Pongrac sazvao je sjednicu odbora kako bi konstituirali RO Slavonija nakon provedenih unutar stranački izbora. Regionalna organizacija Slavonije obuhvaća Osječko-baranjsku, Vukovarsko-srijemsku, Brodsko-posavsku i Virovitičko-podravsku županiju. U Odbor Regionalne organizacije HSS-a, uz predsjednika, za potpredsjednika je izabran Zdenko Podolar dok je tajnik Nenad Šinko. Članovi Odbora su zastupnici u Hrvatskom saboru Ana Marija Petin, i Davor Vlaović kao i predsjednik ŽO HSS-a Požeško-slavonske županije Željko Jakopović, tajnici županijskih organizacija Antun Pavetić, Josip Novogradec, Petar Đordić i Predrag Livak te članovi predsjedništava ŽO HSS-a s područja regije Slavonija: Stjepan Živković, Zdravko Kelić i Marko Petrović kao i podpredsjednici organizacija iz pet Slavonskih županija Mile Kaselj, Klara Šćuka, Zdravko Djaković i Ivana Ivanika.

Osvrnuvši se na aktualnu političku i gospodarsku situaciju u Hrvatskoj, posebice u Slavoniji i Baranji, okupljeni su zaključili da od osamostaljenja glavni problemi Hrvatske nisu riješeni. Hrvatska je i dalje talac vlasti bogatih i vlasti političkih struktura čija sprega vodi do pretakanja društvenog bogatstva u privatne džepoveočiti primjer Lex Agrokor i ugrožava opće dobro zbog pojedinačnih interesa. Projekt „Slavonija, Baranja i Zapadni Srijem“ neće oživjeti, naše krajeve, a niti se nazire vidljiv napredak.

Životni standard i perspektive velikog djela populacije istinski su ugroženi, posebno radnika, seljaka, umirovljenika, mladih, žena, čak i dijela intelektualne elite.

Provođenje reformi se stalno odgađa, a i one koje se provode uglavnom su štetne ili su prespore da bi se zaustavilo rapidno propadanje Hrvatske koju je, posebice na slavonskom području zahvatio val iseljavanja u inozemstvo. U ekonomskoj emigraciji čitave obitelji su u potrazi za egzistencijom koja im se ovdje ne pruža jer politička elita nije u stanju odgovoriti na aktualne gospodarske izazove.

HSS Regija Slavonija traži od svih razina vlasti da stvaraju iste uvjete života za sve, a građane da se aktivno uključe u potrebne promjene jer samo tako možemo zaustaviti negativne trendove i započeti razvoj.



Tekst i foto: HSS

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
akoide
Offline
Ukupno postova: 840
Spol: Muško Muško
Post Postano: 17.05.2018. 21:26 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Pa gospodo i vaša stranka je bila svojevremeno dio te vlasti, te je sudjelovala u tome da Hrvatska postane kako velite "...talac vlasti bogatih i vlasti političkih struktura čija sprega vodi do pretakanja društvenog bogatstva u privatne džepove...". Prije nego prozovete druge prvo sebe pospite pepelom, u suprotnom niste vjerodostojni.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: