Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



GO BUZ Osijek: Izvještajna skupština GO BUZ Osijek

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 17.05.2018. 8:23 
Naslov:  GO BUZ Osijek: Izvještajna skupština GO BUZ Osijek
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Gradska organizacija Blok umirovljenici zajedno (BUZ) Osijek u prostorijama GČ Retfala, J.J. Strossmayera 200 održala je redovitu Izvještajnu skupštinu.

Potpredsjednik BUZ-a i predsjednik GO BUZ Osijek, Valentino Fabing, vodio je Izvještajnu skupštinu, te se osvrnuo na prošlogodišnje lokalne izbore i rezultat od 2,66% sa gotovo 1000 glasova koji su odlična podloga za izbore za mjesnu samoupravu krajem ove godine. BUZ ima jednog viječnika, a u još 2 gradske četvrti bilo se nadomak ulaznoga praga sa preko 4% osvojenih glasova na samostalnim listama, pa je cilj osvajanje novih viječničkih mjesta u gradskim četvrtima i mjesnim odborima.

Na skupštini je popunjeno slobodno mjesto u Predsjedništvu gradske organizacije, te uže Predsjedništvo nastavlja sa radom u sastavu: predsjednik: Valentino Fabing. Potpredsjednici: Branko Banović (prvi potpredsjednik), Aleksandra Belošević i Branko Uzelac, tajnik: Ivica Klisurić, nadzorni odbor: Ilija Barbarić, Željko Bačmaga i Andrija Dvorski.



Tekst i foto: BUZ Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: