Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Dvorana Kristal: Orijentalna večera 2018.

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Cleopatra
Offline
Avatar

Ukupno postova: 162
Lokacija: Osijek
Spol: Žensko Žensko
Upozorenja : 1
Post Postano: 16.05.2018. 13:38 
Naslov:  Dvorana Kristal: Orijentalna večera 2018.
17.06.2018. 19:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U nedjelju, 17. lipnja 2018. godine u Dvorani Kristal održat će se Orijentalna večera 2018. s početkom u 19:00 sati.

Bit će to večer u kojoj neće nedostajati plesa, zadovoljnih lijepih ženskih lica, dobre glazbe, ali i ukusne večere koju nam pripremaju vrhunski kuhari naših domaćina u iznimno elegantnom interijeru svečanih dvorana Kristal u Osijeku.

Orijentalna večera je međunarodni projekt koji uz članice studia OSCEO Dalal okuplja i gošće plesačice iz Srbije i BIH, te plesačice iz prijateljskih udruga Hrvatske iz Zagreba i Slavonskog Broda.

Uz show točke, za sve sudionice programa slijedi svečano uručivanje diploma i zahvalnica. Kao poseban dio programa slijedi sportska revija koju će nositi članice studia OSCEO Dalal i prikazati se kao stvarni modeli, ali i prezentirati kako je kvalitetna sportska oprema vrlo bitan segment dobrog treninga. Za sportsku modu biti će zaslužna kuća Ferivi, poznati osječki brend za sport i sportsku opremu.

Osim Ferivija, u darivanju gostiju/sponzorskom dijelu sudjelovati će i Auto Zubak, Studio Slim& Fit, Kairos wellness, Corner trgovina, Cvjetni atelier Fantazija, Solarij Meri, Vau mjau keksici, Zvjezdanine rukotvorine, Jenny Lane nakit, Cvjecarnica Strelicija, Studio Dea Dream, Salon za pedikuru Dora, Ivanina Zvjezdarnica, Pyshio AT, Starline turistička agencija, Marko Benčić photography..
Najsretniji gosti biti će darivani od strane navedenih sponzora, dok će veće nagrade ići na aukciju u kojoj će se skupljati novac za kupovinu prijenosnog zvučnika kako bi članice studia OSCEO Dalal mogle povremeno održavati treninge u prirodi.
Pozivam sve zainteresirani za sponzoriranje eventa da se odazovu!

Cijena ulaznice iznositi će 100 kn, a uključena je večera i čaša pjenušca. Piće se plaća odvojeno, o vlastitom trošku. Ulaznice možete kupiti svakim radnim danom od 18-22 u studiu OSCEO Dalal(Cvjetkova 38, Donji grad Osijek) ili kod organizatorice Mie i kontaktirati ju na: 099 575 95 85.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Cleopatra
Offline
Avatar

Ukupno postova: 162
Lokacija: Osijek
Spol: Žensko Žensko
Upozorenja : 1
Post Postano: 16.05.2018. 13:46 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Zahvaljujem se portalu osijek031 na objavi, te Vas pozivam da popratite event! Smile

S poštovanjem,
Mia Varešanović Nemet

_________________
Škola trbušnog plesa & Zumba fitness

by studio OSCEO Dalal

Kontakt: 099 575 95 85

https://www.facebook.com/mia.varesanovic/?ref=hl
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: