Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



[VIDEO] Horor u Dardi – ispred osnovne škole do smrti pretučen pas!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65447
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 15.05.2018. 8:56 
Naslov:  [VIDEO] Horor u Dardi – ispred osnovne škole do smrti pretučen pas!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Baranjsko selo Darda je u šoku nakon najnovijeg slučaja mučenja i iživljavanja nad životinjama koje je, nažalost, imalo smrtni epilog.

Naime, prošlog tjedna udruga Full Litter Box koja se bavi pomaganjem napuštenim i uličnim životinjama, prvenstveno macama, dobila je dojavu od djelatnika osnovne škole Darda da ispred ulaza u školu leži pas u lokvi krvi, pretučen.

Iz udruge su odmah poslali volontera koji je nesretnu životinju odveo u ambulantu. Pas je bio u šoku, a ambulantnim pregledom utvrđeno je da mu je noga smrskana te da mora na operaciju. Noga mu je bila amputirana, ali utvrđeno je kako će biti potrebna još jedna operacija jer su psu i zube slomili.

Operacija je obavljena u petak, pas (kojega su djelatnici udruge privremeno prozvali Wini) se probudio iz anestezije i rečeno je kako će u ovaj ponedjeljak moći ići iz ambulante. Međutim, sudbina je htjela drugačije: nesretni Wini je tijekom vikenda uginuo. Pretpostavlja se kao posljedica unutarnjeg krvarenja uslijed velikog broja udaraca u glavu.

Slučaj je prijavljen policiji jer su djelatnici škole odmah pozvali institucije koje su izašle na teren. Sada preostaje obdukcija jer je policijska istraga u tijeku.

Ono što najviše zabrinjava jest to što je ovo već drugi pas pretučen pred istom školom. Isto se prije samo nekoliko mjeseci dogodilo i kujici Tini koja je nađena pred školom nakon što joj je nekoliko maloljetnika u dobi od 15 do 17 godina bacilo klupu na nogu. Tina je također ostala bez noge, no ona je preživjela i sretno je udomljena u Zagrebu. Wini nažalost nije bio te sreće.

Još uvijek se ne zna je li ista grupa maloljetnika odgovorna za oba slučaja premlaćivanbja životinja, ali navodno postoji snimka premlaćivanja koja kruži među darđanskim tinejdžerima.

Ostaje nada da Winijeva smrt neće biti uzaludna već će se nešto konačno poduzeti u vezi monstruma koji sustavno i nekažnjeno muče i ubijaju pse kod škole u Dardi.









Tekst: Osijek031.com
Foto i video: Full Litter Box/Facebook

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
akoide
Offline
Ukupno postova: 840
Spol: Muško Muško
Post Postano: 15.05.2018. 17:24 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Djeca su često najokrutnija ljudska bića, jer još nemaju razvijene osjećaje za sućut, humanost, pravdu, niti su do kraja svjesna posljedica svojih djela. Zato djeca i na sudu imaju poseban tretman. Poznato je da su i u nedavnim ratovima u Africi najokrutniji i najbezobzirniji vojnici bili djeca-vojnici.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: