Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Humanitarna udruga Rijeka ljubavi: Podjela paketa života [svibanj, 2018.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65725
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 11.05.2018. 12:54 
Naslov:  Humanitarna udruga Rijeka ljubavi: Podjela paketa života [svibanj, 2018.]
15.05.2018. 10:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ je osigurala 500 „paketa života„ za obitelji u socijalnoj potrebi, ali moli „Dragi prijatelji gdje ste?“ jer smo u potrebi za 500 litara ulja, 1000 kg brašna, 500 kg šećera i 500 pakovanja jaja da bi mogli podijeliti još 500 odnosno 1000 „paketa života“ za mjesec svibanj.

U podjelu je uključeno 14 proizvoda i to: brašno, šećer, grah, džem, juha, jaja, rajčica, riža, tijesto, mlijeko, ulje, pučka kobasica, čips, higijena i očekujemo dodatnu donaciju.

Želimo naglasiti da Humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ u svom informacijskom sustavu ima 1320 obitelji odnosno preko 3500 članova obitelji u socijalnoj potrebi, ali svakako ima ih više.

Veliki broj Osječana je gladan, a nema pravo na socijalnu skrb , a siromaštva je mnogo više nego što pokazuju evidencije.

Zakon o socijalnoj skrbi ne poznaje način kako pomoći onima s ovrhama ili onima koji prelaze cenzus. Nažalost te obitelji žive na rubu siromaštva.

Ove godine obilježavamo međunarodni dan obitelji pod sloganom „Da obiteljski dan ne čine stvari nego srdačan odnos roditelja i djece“.

Obitelj je temelj suvremenog društva, ogledalo svake zajednice, a pod obitelji mislimo kako na tradicionalnu tako i na jednoroditeljske obitelji.

U sređenim obiteljima srdačni su odnosi roditelja djece i obitelji je uvijek na prvom mjestu „Na mladima svijet ostaje, a ne mladima bijeg preostaje“.

Humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ čestita Međunarodni dan obitelji i da svi uz Božji blagoslov dočekaju sretnija budućnost.

Podjela počinje 15. svibnja 2018. od 10 do 14 sati i dijelit će se svaki sljedeći dan dok zalihe traju. Naglašavamo da zadnji tjedan u mjesecu kao i inače voze se paketi starim, bolesnim i nepokretnim našim korisnicima.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: