Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Campus caffe: Turneja Barcaffe Barista [2018.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65740
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 11.05.2018. 8:31 
Naslov:  Campus caffe: Turneja Barcaffe Barista [2018.]
14.05.2018. 11:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U ponedjeljak, 14. svibnja 2018., od 11:00 h Campus caffe će u Osijeku biti domaćin prve prave turneje za ljubitelje espresso kave u Hrvatskoj, bilo da u njoj samo guštaju ili ju za svoje goste s guštom pripremaju. Da bi zadovoljstvo bilo potpuno, kava mora biti savršena! Za to će se pobrinuti Barcaffe baristi, stručnjaci za savršenu pripremu espressa, a pomoći će im i trenutno najpoznatija Osječanka – pjevačica Mia Dimšić, dobitnica nagrade Porin u 6 kategorija. Ugostitelji, osoblje kafića i svi gosti imat će jedinstvenu priliku saznati mnoge zanimljivosti o porijeklu kave, pripremi vrhunskog espressa, okušati se u latte artu i uživati u okusu savršene kave uz najbolje bariste.

Barcaffé barist do detalja poznaje sva pravila koja nepogrešivo vode prema šalici savršenog espressa, a upravo je espresso osnova za priremu mnogih drugih popularnih napitaka u kojima rado uživamo, kao što su cappuccino ili macchiato. Ne treba zanemariti ni onaj umjetnički dio priče, ukrašavanje kave mliječnom kremom, za koji je potrebna i umjetnička crta.

Otkrit ćemo vam i tajnu 5M, formule za savršeni espresso. Sve što vi trebate je pojaviti se na dejtu. Ne propustite, ovaj dejt je onaj pravi!


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: