Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Caffe bar Peppermint: Erasmus stories

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 06.05.2018. 9:26 
Naslov:  Caffe bar Peppermint: Erasmus stories
09.05.2018. 19:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U sklopu obilježavanja Dana Europe, 9. svibnja Erasmus Student Network Osijek organizira event dijeljenja Erasmus iskustva, upoznavanja s kulturama drugih zemalja te pružanja savjeta kako imati najbolju studentsku razmjenu iz prve ruke!

Prijavio si se na Erasmus+ program mobilnosti! Nekoliko mjeseci te dijeli od života u stranoj državi? Želiš se prijaviti na Erasmus+ program ali nisi siguran koja je prava zemlja za tebe? Odgovore na sva pitanja pronađi na Erasmus stories!

Pridružite im se u Caffe bar Peppermintu u srijedu, 9. svibnja 2018., 19:00h te saznajte sve informacije iz prve ruke! Studenti koji su sudjelovali na Erasmus studentskoj razmjeni će ispričati svoju Erasmus priču te podijeliti iskustvo i savjete vezane za zemlju u kojoj su živjeli. Saznajte kakav je život u Njemačkoj, Poljskoj, Španjolskoj i mnogim drugim zemljama! Također će nam se pridružiti Erasmus studenti koji provode semester u Osijeku, te podijeliti nekoliko riječi o svojim matičnim zemljama.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: