Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Eko centar Zlatna Greda: Radionica "Unaprjeđenje prirodne i kulturne baštine kroz EU projekte"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
mmatijak
Offline
Ukupno postova: 1
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 04.05.2018. 12:26 
Naslov:  Eko centar Zlatna Greda: Radionica "Unaprjeđenje prirodne i kulturne baštine kroz EU projekte&q
12.05.2018. 11:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U sklopu održavanja “Dana otvorenih vrata EU projekata" održat će se radionica pod nazivom “Unaprjeđenje prirodne i kulturne baštine kroz EU projekte” u subotu, 12. svibnja 2018. godine u 11:00 sati u Eko centru Zlatna Greda. Radionicu će voditi voditelj projekata Dinko Pešić, a s obzirom da je obnova Eko centra Zlatna Greda financirana velikim dijelom iz različitih EU projekata, posjetitelji će tijekom cijelog dana moći vidjeti rezultate provedenih projekata i saznati više o istima.

Obrazac za prijavu:


“Dani otvorenih vrata EU projekata“ održavaju se u okviru tradicionalnog obilježavanja Europskog tjedna u razdoblju od 6. do 13. svibnja 2018. godine u organizaciji Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije i uz podršku Europske komisije. Cilj održavanja je predstaviti projekte koji su svojom uspješnom provedbom dali doprinos razvoju lokalnih zajednica.



Foto: Radio Osijek/Arhiv

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: