Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Na Vijencu u Dolinama postavljen prvi javni roštilj

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65739
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 03.05.2018. 9:52 
Naslov:  Na Vijencu u Dolinama postavljen prvi javni roštilj
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Kako smo i najavili, u Dolinama na Vijencu Ivana Meštrovića postavljen je prvi javni roštilj u Osijeku.

Roštilj se nalazi uz košarkaško igralište, a namijenjen je svim stanovnicima Vijenca kako bi se družili i provodili više vremena zajedno na otvorenom, onako kako se to nekoć u tom osječkom naselju radilo.



Metalni javni roštilj je učvršćen u betonsku podlogu što bi trebalo spriječiti da preko noći „dobije krila“, a po stanju rešetki vidi se da je već imao svoje vatreno krštenje. Građani Vijenca pozvani su da slobodno koriste roštilj.



Zoran Batnožić, predsjednik Vijeća Gradske četvrti Tvrđa, u našem je razgovoru prošlog tjedna najavio veliko otvorenje za Prvi maj, no to se ipak nije dogodilo. Ipak, početkom svibnja dogodit će se velika roštiljada u Dolinama, uz dobru klopu i koncert na otvorenom.



Od ostalih novosti u ovoj Gradskoj četvrti treba istaknuti kako je upravo dovršena nova staza na potezu od ljekarne do HVIDR-e koja će znatno olakšati pješačku komunikaciju građana obzirom da je stara staza bila derutna, puna rupa i opasna za hodanje.



Zanimljivo je da staza nije asfaltirana već su postavljene kocke crvene boje, a plan je da se u istom „dezenu“ obnove i ostale pješačke staze u naselju. Sve je to dio velikog projekta obnove trga u središtu Vijenca koja bi, kako smo pisali, trebala početi ovoga ljeta i vratiti ovom naselju stari sjaj.





Tekst i foto: Osijek031.com

Pročitajte i..
Krajem ljeta započinju radovi na izgradnji novog trga na Vijencu Ivana Meštrovića

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: