Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Novo u Očnim optikama Lens - Paketi za nosioce dioptrijskih naočala i kontaktnih leća

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65447
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 03.05.2018. 9:00 
Naslov:  Novo u Očnim optikama Lens - Paketi za nosioce dioptrijskih naočala i kontaktnih leća
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ovaj put je velik broj naših lega i legica koji se bore s problemima vida imaju priliku za sebe odabrati zanimljive pakete s kombinacijom pregleda vida, dioptrijskih naočala, kontaktnih leća, tekućine za čišćenje i održavanje kontaktnih leća. Radi se o pogodnostima koje je moguće ostvariti u Očnim optikama Lens.

Poznata je činjenica kako nosioci kontaktnih leća moraju kao rezervno pomagalo za vid imati i dioptrijske naočale. Poruka ove akcije je ujedno kombinacija paketa za nosioce kontaktnih leća i paketa za nosioce naočala.





Zašto kombinirati nošenje kontaktnih leća i dioptrijskih naočala?
Postoji više razloga koji kombinaciji kontaktnih leća i dioptrijskih naočala idu u prilog. Jedan od razloga su nedostatci koje sa sobom povlače naočale i kontaktne leće. Naočale na primjer mogu puknuti, saviti se ili ogrebati u trenucima nepažnje.

Ako nosite kontaktne leće, veliku pažnju treba usmjeriti na održavanje. Potrebno se detaljno pridržavati uputa svog optometrista ili oftalmologa. U suprotnom, kontaktne leće mogu izazvati brojne probleme s očima. Za održavanje kontaktnih leća se najčešće koriste “all in one” otopine, koje služe za čišćenje i čuvanje kontaktnih leća u posebnim kutijicama. Otopine pomažu da se s kontaktnih leća uklone sve bakterije i strana tijela, kako bi omogućile korisniku bistar vid i sigurno korištenje.

Drugi razlog je to što je oči ponekad potrebno odmoriti od kontaktnih leća. Najčešće se to radi u trenutku održavanja kontaktnih leća.



Uštede koje smo kroz ovu akciju ponudili su ogromne. Vjerujemo da će upravo ove prilike za uštedu potaknuti ljude na kupovinu oba pomagala. Osim što želimo poslati poruku da je za kvalitetan vid poželjno imati oba pomagala, kroz ovu akciju pokušavamo osvijestiti kupce da kupnja kontaktnih leća bez prethodnog pregleda i stručnog savjetovanja sa specijalistom može biti VRLO OPASNA za zdravlje očiju. Kontaktna leća je strano tijelo u oku, te je za zdravo i sigurno nošenje nužno obaviti kontrolu vida kod stručnjaka.“ kaže nam optometrist Mario iz Očne optike Lens.

Odgovarajuće kontaktne i dioptrijske leće moraju pružati idealnu vidnu oštrinu i korigirati postojeće refrakcijske pogreške oka kao što su kratkovidnost, dalekovidnost ili astigmatizam. Također moraju odgovarati vašoj zakrivljenosti oka. Dioptrijske naočale i kontaktne leće moraju pružati precizan i čist vid neovisno o dijagnozi.



Pogodnosti za kupce Očnih optika Lens su osigurane u suradnji s tvrtkama Splendor d.o.o., koja je zastupnik za AIR OPTIX kontaktne leće, te s tvrtkom Dea Lens - proizvođačem vlastitog asortimana dioptrijskih leća i uvoznikom dioptrijskih leća renomirane tvrtke Rodenstock.





Paketi za nosioce kontaktnih leća:


My first contact lens pack
- AIR OPTIX kontaktne leće za mjesec dana korištenja + pregled vida = 200,00 kn

Medium contact lens pack
- AIR OPTIX kontaktne leće za 4 mjeseci korištenja + pregled vida + Solocare aqua 90 ml = 397,00 kn (stara cijena 597,00 kn)
- Kontaktne leće za 4 mjeseca korištenja (torične) + pregled vida + Solocare aqua 90 ml = 600,00 kn (stara cijena 835,00 kn)

Big contact lens pack:
- Kontaktne leće za 7 mjeseca korištenja + pregled vida + Solocare aqua 360 ml = 600,00 kn (stara cijena 1000,00 kn)
- Kontaktne leće za 7 mjeseca korištenja (torične) + pregled vida + Solocare aqua 360 ml = 950, 00 kn (stara cijena 1476,00 kn )

Mali dar za pripadnice nježnijeg spola
Prvih 20 kupaca nagrađujemo atraktivnim kožnim torbicama koje će savršeno odgovarati vašim proljetnim kombinacijama.

Paketi za nosioce naočala:

Uz besplatni pregled vida za sve kupce nude se paketi i za nosioce naočala. Paketi su namijenjeni - kako za pojedince tako i za cijele obitelji.

One person pack - 200 kn uštede
Paket uključuje: dioptrijski okvir po izboru, dioptrijske leće po izboru, pregled vida na poklon

Two persons pack - 500 kn uštede
Paket uključuje: dva dioptrijska okvira po izboru, dvoje dioptrijske leće po izboru, pregled vida za dvije osobe na poklon

Three persons pack - 800 kn uštede
Paket uključuje: tri dioptrijska okvira po izboru, troje dioptrijske leće po izboru, pregled vida za tri osobe na poklon
- u akciju ne ulaze dioptrijski okviri vrijednosti ispod 300 kn
- cijena paketa formira se zbrajanjem cijene dioptrijskih okvira i dioptrijskih stakala s ugradnjom umanjenom za istaknutu uštedu.

[klik za uvećanje]


Mala edukacija:
Sve što trebate znati o vrstama kontaktnih i dioptrijskih leća, njihovim materijalima i dizajnima te održavanju i nošenju ćete saznati kroz malu edukaciju koja je sastavni dio svakog prethodno ponuđenog paketa.

Svi koji još niste čuli za ovu akciju ili ste čuli, a niste je koristili i smatrate je zanimljivom, požurite što prije u Lens i iskoristite pogodnosti lens paketa.

Akcija traje od 10. travnja do 10. svibnja 2018. godine.

Očna optika Lens,
Pavla Pejačevića 5; Osijek – 031 367 090
Ulica Hrvatske Republike 29; Osijek – 031 211 700
Web: Lens-optika.hr
E-mail: optika.lens[at]gmail[dot]com



[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: