Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Azil za pse u Nemetinu: Proslava Međunarodnog praznika rada [2018.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 27.04.2018. 9:49 
Naslov:  Azil za pse u Nemetinu: Proslava Međunarodnog praznika rada [2018.]
01.05.2018. 10:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

[FOTO] Savršen Praznik rada u Azilu za pse


Udruga Pobjede, već dugi niz godina, Prvi maj tradicionalno obilježava u svom Azilu za pse u Nemetinu i to radnom akcijom kako i priliči jednom Prazniku rada. Svake godine, dan je to kada, čišćenjem i farbanjem, uljepšavaju prostore u kojima psi na njihovoj skrbi žive, šetaju ih i kuhaju kotliće prvomajskog graha uz koje se krajem dana podruže i opuste.

Ovim putem pozivaju sve koji traže alternativu klasičnom prvomajskom pikniku da im se u utorak, od 10 do 18 h, pridruže u Azilu u Nemetinu, gdje će se odlično provesti i napuniti pozitivnom energijom samoorganizacijske solidarnosti i nasmijanih psećih i ljudskih lica.

Trenutak je to da se prisjetimo borbi iz prošlosti, pokažemo solidarnost s današnjim borbama i kroz vlastite svakodnevne primjere i alternativu gradimo novi i pravedniji svijet na ruševinama starog.

Kako? Kroz zajedništvo, toleranciju, dijalog i suosjećanje s onima kojima je najteže. Pokažimo da želimo pravedniji svijet u kojemu profit nije ispred živih bića.

Želimo socijalnu pravdu, mir u svijetu i dostojanstven život za sve.

Za ljude i za životinje.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: